Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit gondoljak, mi álhat a háttérben?
Ismerkedési fázisban tartunk a sráccal. Sokszor nem tudom eldönteni mit akar vagy, hogy hányadán állunk.
Egyszer elhalmoz bókokkal máskor pedig 1-2 szavas válaszokat ad. Felelősseggel, stresszel járó munkája van, ennek tudom be. De ezt ma is említette, hogy ha eltnűnik x időre akkor munka jött be. Amit meg is értek.
Tervezzük, hogy 1 hetet együtt töltünk majd, megyek hozzá. Azt mondta megyünk majd ide-oda. Viszont máskor rideg, távolságtartónak érzem. Ma is jó formán pár szavas válaszokat kapok tőle.
Megadtam neki a bizalmat, de egy részem azt mondja, hogy valami nincs rendben. Alig mesél magáról, mintha nem bízna bennem, nem enged közel magához.
Mire véljem ezt? Szerintetek?
1. Sok a munka, nem ér rá pofázni.
2. Sokat csalódott a nőkben, fél kiadni magát, de azért vonzódik hozzád.
3. Millió más állhat a háttérben.
Válassz!
tegnap 22:42 köszönöm tartalmas válaszod
Amikor szabin volt majdnem 2 hétig minden más volt. Nyugis volt, többet beszélgettünk stb.
De amióta visszament dolgozni ez az egész hullámzik.
Tény, hogy rengeteget dolgozik, elmondása szerint kemény év lesz és remélhetőleg meg is éri majd.
Tényleg úgy látom, hogy vonzódik hozzám minden tekintetben, ha csak mondja/írja mindent elárul.
Csak az emberben mindig benne van a kis ördög. Hiába vannak tervek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!