Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm folyamatosan a barátomról érdeklődik mit csináljak?
Nem olyan régóta jöttünk össze, de barátnőm minden lépésünkről tudni akar szinte. Itt gondolhatnék arra hogy miattam teszi mert félt de nem.. Még jópár éve ez a fiú nála is próbálkozott csak ő elhajtotta azzal az indokkal hogy "nem jön be neki"
Viszont amióta megemlítettem ki az én kiszemeltem folyamatosan róla beszél hogy "nála is próbálkozott" stb..
azt hiszi, hogy ő volt a ló és te vagy a szamár :'D
De ezt egy percig se hidd el. Velem is volt olyan, hogy tetszett ránézésre egy lány, mert nőies volt és szépen dobálta a haját, meg nevetett és mosolygott... Aztán mikor visszautasított, akkor hagytam.
Pár hónapra rá már tudtam, hogy amúgy üres és nem is érdekel valójában, de akkor észre vettem a CSENDES kék szemű csinos barátnőjét, akivel egyre többet beszélgettünk, és ő tényleg jó beszélgető partner volt. tényleg tetszett. stb. Aztán azt hitte, hogy a közelébe akarok férkőzni, meg hogy nincs ló jó a szamár stb.
ezek mind egoista képzelgések voltak. kamuk. pont nem érdekelt már az első lány. Addigra felismertem az igazi értéket.
Hidd el van ilyen, és a barátnőd meg egy idióta.
Ismerek ilyen lányokat, akik folyton ezen pörögnek és nehéz velük együtt élni, működni, vagy egy légtérben lenni :)
Legalábbis máson látom, hogy mennyire felcseszi az agyát. Szerencsére engem szórakoztat a pletyka fészek csicsergő madárka, mert könnyű túl járni az eszén, és csak mosolygok türelmesen :) Tégy így te is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!