Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik szinte minden nap velem valami?
Mitől jönnek szinte napi szinten a bonyodalmak,történések? Szinte minden nap belecsöppenek valamibe,akaratomon kívül! Csillagjegy függő vagy mi lehet? Tegnapelőtt pl családi botrányba,féltékenységbe! Valaki ma megint nyomozni akar utánam,sokadszorra,fake profillal! Nem értem már!
Más is vonzza a "bajt,problémákat?"
Az,hogy tegnap, és tegnapelőtt...sőt, még ha holnap is történik Veled valami bonyodalom még nem jelent semmit, más is van ezzel így.
Nekem kb. az egész elmúlt évem a nehézségekről szólt, sőt, úgy néz ki az idei is arról fog.
Ha nem Te okozod ezeket a bonyodalmakat nem tudsz mit tenni ellene, szó nincs itt karmáról, horoszkópról, ilyen az élet, tele van bonyodalmakkal.
Igen,tudom,hogy ilyen az élet,de velem kb 20 éve így bonyolódik,szinte minden nap!
Más olyan nyugisan el van,semmi esemény,én meg ha ki sem mozdulok akkor is,ha megyek valahová akkor is! Mintha vonzanám a bajt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!