Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek karakteres nőies a hangom? ( Link )
2017. febr. 18. 18:52
32/43 A kérdező kommentje:
ez én vagyok igen.
2017. febr. 18. 20:20
33/43 anonim válasza:
Sok helyen rettentő hamis és erőltetett-görcsös, ráadásul tucat hang.
34/43 anonim válasza:
Azt hittem, hegyi barbarásan fogsz dörmögni.:D Nincs csúnya hangod,de 12 egy tucat.
35/43 anonim válasza:
Nem lehet egy lapon említeni az eredetivel. És itt most nem a felvétel minőségére gondolok. Na az eredeti karakteres, ez tucat. És hamis is.
36/43 A kérdező kommentje:
jójó szép napot nektek ;))
2017. febr. 19. 09:29
37/43 anonim válasza:
Viseld el a kritikát, gyakorolj önkritikát is, és ne kérkedj azzal, amivel neked nem lehet. :)
38/43 A kérdező kommentje:
jójó szia :))
2017. febr. 19. 20:15
39/43 anonim válasza:
Nem értem miért bántjátok a kérdezőt.
Kellemes hangja van és tehetséges.
Mit meg nem adnék ilyen énekhangért. :)
Legyél rá büszke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!