Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem tetszenek a karakteres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem tetszenek a karakteres arcok?

Figyelt kérdés

Érdekes arcformák, vastag szemöldök, vastag száj, nagy szemek, stb.

Nekem hasonlóan durva arcom van, régen utáltam magamat érte, miért nem lehet nekem is inkább kedves, bájos arcom, de most már megszerettem magamat, és az ellenkező nemben is a karakteres, néha mások által csúnyának vélt vonások tetszenek. :)

2015. jan. 22. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2015. jan. 22. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked tetszenek, igen.
2015. jan. 22. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezek szerint én csúnya vagyok. :s
2015. jan. 22. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Tuti csaj vagy ilyen semmilyen kiírással:D
2015. jan. 22. 23:24
 5/7 A kérdező kommentje:
*Neked
2015. jan. 22. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, tetszenek, amíg nem torzszülött az illető :)
2015. jan. 22. 23:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az én arcom is eléggé karakteres + még seggállam is van. :D

Amúgy nekem is tetszik a fiúknál, ha valami eltérőbb az arcukon. Én pl oda vagyok a nagy orrokért... eléggé fura. :D

2015. jan. 22. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!