Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan előfordult már veletek lányok, hogy elsőre nem tünt fel egy pasi, majd ahogy jobban megismertétek megszerettétek vagy megszépült, elkezdtetek vonzódni hozzá és komoly kapcsolat lett? Kort is írjatok légyszi.
Ez a "megszépülés" nagyon gyakori, úgy hívják hogy barátnő :)
(férfiak akiken átnéztek mindig is a nők, hirtelen érdekesek lesznek a rajtuk átnéző nőknek, ahogy összeszednek egy nőt)
Hát ez nagy tévedés!
A normálisaknak, mint nekem is, ha összepisilNÉM érte a bugyimat és olyan nedves lennék, hogy ihaj, ha lenne egy barátnője, többé rá se hederítenék! SOHA!
Volt. Volt 1-2 olyan, hogy online ismerkedtünk meg (nem társkeresőn), és eleinte nem érdekelt, aztán beszélgetni kezdtünk, és függetlenül attól, hogy mennyi idő múlva láttam róla képet, mire találkoztunk, már tetszett. Meg volt olyan, hogy személyesen ismertem meg, de nem jött be elsőre, aztán beszélgettünk és megtetszett. Ezekből lettek az eddigi legszarabb kapcsolataim.
Mióta erre rájöttem, nem kezdek olyannal, akit ismeretlenül nem tartok jóképűnek, mert amint jön egy hullámvölgy a kapcsolatunkban, megint nem tartanám annak, és onnan már nehéz visszamászni, ha már az egész kapcsolat lapos és a pasi se olyan figyelmes már, mint az elején.
26
Igen, pontosan ez van velem most.
18/l
Hű, de jól leírtam....
Azt akartam írni, hogy az egyikről kiderült, hogy meleg. nem tudom, hol járt az eszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!