Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Táncoltam egy lánnyal tegnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Táncoltam egy lánnyal tegnap egy buliban. Szerintem azt hitte, most mi összejöttünk! Hogyan adjam a tudtára, hogy ilyenről szó sem volt? : D Bővebben lent!

Figyelt kérdés
22 vagyok. Tegnap lementünk haverokkal bulizni, csajok nélkül.Amúgy 3 éve van barátnőm, minden a legnagyobb rendben köztünk, csak nem vagyunk teljesen összenőve szerencsére, és enged bulizni. 16 volt a korhatár, és észrevettem, hogy egész éjjel néz egy (amúgy nagyon gyönyörű, csak fiatal)lány, vagyis pont hogy 16 lehetett kb. Mondom haveroknak abban ha felkérem táncolni meg meghívom egy kólára(nem alkoholra!)abban nincsen semmi. Nem is olyan "erotikusan"táncoltunk, szóval nem kikezdeni akartam vele.Vége volt, mondtam neki további jó bulit, meg megköszöntem hogy táncolt velem.Azután is egész éjjel engem nézett, és mindig jött felém, elment mellettem , és megsimogatta a karom a hátam...nekem még akkor sem esett le...Aztán buli végén mentem kocsihoz, jött ki...odaszaladt, mielőtt beszálltam volna,és mondta, hogy nem akarja hogy átverjem...(jah bent még megadtam neki az msn-címemet)nem nagyon értettem, hogy mire is gondolt. Aztán ma elfogadtam msn-en, rámírt, hogy pont erről beszélt, hogy nem akarja hogy átverjem, erre már most...nem értettem:D...Aztán leesett...ki van nálam írva, hogy szeretlek kicsim...írtam neki, hogy egy fél szóval sem mondtam hogy nincs barátnőm, és attól, hogy táncoltam vele, nem arra kértem, hogy járjunk együtt. De én úgy emlékszem, mondtam neki diszkóban, hogy van barátnőm.Na lényegtelen, most én vagyok a szemét, meg minden. De most hogyan adhatnám a tudatára, ezt az egészet, hogy fel is fogja? Előre is köszi!
2010. máj. 8. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De 16 éves!!! Mit vártál? Eleve, ha az én pasim más csajokat hívna meg piálni vagy msn-en beszélgetne velük, tuti szarul esne.
2010. máj. 8. 20:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Hűséget fogadtam...

Nem azt hogy nem ismerkedem...Köztünk szerencsére minden rendben, tudja hogy szeretem, tudja hogy nagyon szeretek ismerkedni, lányokkal fiúkkal vegyesen, főleg diszkóban(nem lerészegedettekkel) nagyon közvetlen vagyok mindenkivel. De ez őt nem zavarja, ha zavarná nyilván nem csinálná. El is mondtam neki ezt az egészet, egy jót nevetett rajta és ennyi...:)

2010. máj. 8. 20:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát, akkor meg mit izgat, hogy mi van a 16 évessel? Örülj neki, hogy a barátnődet nem zavarja, a 16 éves meg 2 nap alatt elfelejt...
2010. máj. 9. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!