Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táncoltam egy lánnyal tegnap egy buliban. Szerintem azt hitte, most mi összejöttünk! Hogyan adjam a tudtára, hogy ilyenről szó sem volt? : D Bővebben lent!
De mondtam neki hogy van barátnőm...Azt hiszem...
Címemet is ő kérte el:)...Jó megadtam, mert kedves lánynak tűnt...
De akkor majd maximum bocsánatot kérek, a lelkiismeretem tiszta lesz.
persze ez is igaz:)
Köszönöm a választ!
Miért adtad meg neki a címed, ha nem akarsz tőle semmit?
Megérdemled a sorsod.
Mert egy tök kedves lány. Attól függetlenül, beszélgetni miért ne lehetne vele? Amúgy se sokat járok fel...
De a telefonszámomat nem adtam volna meg.
De mégis, hogy megadtam, akkor se kellett volna egyből a nászindulót dúdolni...csak dumálgatós barátnak jó lett volna, ha nem értett volna szegény ennyire félre...
De épp az előbb kértem tőle bocsánatot, amire azt írta, megbocsájt, ha elmegyek vele egyszer ide vagy oda bulizni...de letöröltem, az én lelkiismeretem tiszta. Nem kell feltétel bocsánatkérés mellé.
Pultnál volt, ha már odamentem milyen már nem hívom meg...
De jó, persze, nem mondom hogy nem vagyok hibás...
Mert az vagyok...Nem is kellett volna odamenni hozzá.
De még csak meg se csókoltam, amikor meg ő akart engem, inkább elfordultam. Akkor már ezek után annyira nem érteném félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!