Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit gondol egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit gondol egy férfi?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, 30 éves férfi. 3 éve nem volt kapcsolata, de amúgy is egy nagy gyerek, egy kisfiú. Már az elejétől kezdve haverok voltunk, egy a baráti társaságunk, az utóbbi hetekben viszont közelebb kerültünk egymáshoz, mint én a többi sráchoz, és mint ő a többi lányhoz ebből a körből. Alapvetően nagyon kedves, udvarias és figyelmes, sokat bebeszélgetünk, rám ír (más nőkre a társaságból nem), ha eltűnök egy buliból, már keres is, apró gesztusokat tesz, mások is észrevették. Viszont mikor iszik, nem keveset, folyamatosan szexuális utalásokat tesz, ecseteli, hogy miket kéne csinálnunk, vagy akár csinálnom más férfiakkal. Viccesen adja elő, nem bunkó, bántó stílusban, de nem is értem... ilyenkor mindig picit elkeseredek, hogy nem is néz rám úgy nőként, hanem csak valami nőnemű haverként, akivel meg lehet ezeket csinálni. Nem is értem, milyenkor mi van? Mi járhat a fejében?
2017. febr. 17. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
A pia felszabadítja a gátlásait. Hogy mi járhat a fejében, szerintem tudod.
2017. febr. 17. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha 3 éve nem volt kapcsolata, gondolom ki van éhezve a folyamatos szexre és ezt részegen el is mondja neked. Gondolom, józanul is ez a véleménye, csak nem meri mondani.

Én a helyedben azért visszautasítanám ezeket a dolgokat, még ha szerinted nem is bántóan adja elő, főleg ha nem érzed magad szexuális tárgynak.

2017. febr. 17. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Arra, hogy piszkosul meg szeretne f*rkalni.

Szóval vagy hívd ki a hóra, vagy hajtsd el, de döntsd el végre, hogy te mit akarsz.

2017. febr. 17. 15:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Eleg gyakran visz fel magahoz lanyokat, szerintem nincs kiehezve. De az ugysem jelent semmit.

Nem erzem magam szexualis targynak, eszem agaban sincs, hogy strigula legyek neki Szoktam is mondani neki, hogy tiszteletlensegnek tartom. Nem sertodok meg, de en ezeket nem szeretem, nem nevetek vele, egy ido utan mar kinomban zavartan mosolygok es csovalom a fejem. Azt mondja, csak azert csinalja, hogy adja a masik pasi ala a lovat, aki egyebken honapok ota kostolgat, de 45 eves, es imadja a feleseget, nala tenyleg csak poen, az nem is zavar, mert semmi komolysag nincs benne. Szoval elmeletileg azert csinalja, hogy a masikat meg jobban felbiztassa.

En tudom, hogy mit akarok. Nem lefekudni vele. Viszont sajnos mint ferfi, vonzo, es komolyabbat el tudnek vele kepzelni,dehat...

2017. febr. 17. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!