Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet egy félénk pasival kezdeni, ha oda vagyok érte?
Magadhoz ragadod a kezdeményezés fonalát, beszélgetsz vele stb., ha tényleg tetszel neki, akkor egy idő után fel fog bátorodni ő is.
Nem értem, hogy a nők miért várják el, hogy a férfi lépjen valamit.
Lehet, hogy azt hiszi, szórakozol vele. A félénkek úgy vannak sajnos kódolva, hogy abszolút nem hiszik el, hogy ők kellhetnek bárkinek is, sőt, sokan közülük már lelkileg be is rendezkedtek a "forever alone" életvitelre. Azt látják folyton, hogy a párkapcsolat meg a szerelem csak a kivagyi, menő csávók kiváltsága, ők meg értéktelennek érzik magukat.
Van egyébként az a félénk férfi-típus, aki csak az elején ilyen, aztán megnyílik és kiderül, hogy nagyon értékes és férfias(!), de ehhez kell egy vadász-típusú nő. Próbáld meg levadászni, vedd a kezedbe az irányítást, lehet, hogy egy izgalmas kis csiki-csuki játék áll előttetek, de biztos élvezni fogjátok.
"Van egyébként az a félénk férfi-típus, aki csak az elején ilyen, aztán megnyílik és kiderül, hogy nagyon értékes és férfias"
Na ez szóról szóra én vagyok.
Utolsó vagyok: Az is igaz rám, hogy úgy gondolom, hogy senkinek sem kellek, így nem kezdeményezek.
Kérdező: Kezdeményezz te, én örülnék neki.
"Kérdező hölgynek annyit, hogy arra gondoljon, hogy egy félénk pasi biztos baromi nehezen jut nőhöz, de ha összejön neki, ahhoz biztos 100%-ig hűséges lesz és megbízható, afféle igazi társ-típus."
Ez melyik női lapban olvastad? ;)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!