Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt pasimnak milyen agybaja lehet?
Felelőtlen
Tobb tízezret elszor pedig alig van pénze.
Gond nélkül ker emberektől tízezreket, százezret es tudja h nem fizeti vissza
Mániája hogy hazudjon az embereknek
Félév alatt több kocsit tort ossze. Nem vezet normálisan
Nekem sokszor mondta h szeret, lattam is rajta. De fura volt hogy azt mondta h nélkülem nem tudna elni, megolné magát. Ehez képest o szakitott velem.
Volt vmi vita 1-2x amit o kezdett, de én lettem a hibas. Amugy sose veszekedtünk szinte.
Hu igy leírva es visszaolvasva jo hogy szakitott.
Szerintetek milyen problemaji lehetnek?
"Problemaji" xDDDD
Neked is van 1-2... :D
Addig csinálja amúgy ezt, amíg valaki olyantól kér kölcsön, aki eltöri a kezét, majd a lábát is, ha nem fizet időben. :)
Hidd el, egy szétzúzott térdkaláccsal nem olyan jó az élet... utána késő bánat.
Lehet szidni amúgy szegény srácot, de én ezekben az emberekben inkább látom a szánni valót, a "tévútra tévedettet". Mindenki az aktuális legjobb tudása szerint cselekszik. És ha őneki csak ennyi, akkor talán fejleszteni, segíteni kéne, mint még egyszer belerúgni.
Első voltam.
#6 neem nem nem, félre értesz, nem az ő dolga. Csak úgy felhoztam, hogy általában nagy mellénnyel röhögünk ezeken az embereken, vagy küldjük őket a süllyesztőbe, mert az a könnyebb út.
A kérdezőnek itt semmi dolga, nem kell vele foglalkoznia
Az Apja elég szemét ember mindig az volt
Velem ugy az esetek 90%n nem volt olyan mint mashol de hat akkor is mivan ha nem Nővi ki. Ha az Apja nem tette volna tönkre igy az életüket biztos feleennyi leenne Max a baj
Mi van ha nem növi ki? Nem fogja.
De amúgy csak azt szivatják aki hagyja. Mindenből ki lehet törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!