Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánynak vagy fiúnak jobb lenni? Miért?
Nos én pasi vagyok... De
Szívesen kiprólálnám a többszörös orgazmust. Nem lenne ellenemre az sem ha 14 évestől életem végéig NEM kéne borotválkozni. A csajoknak csak tizenegynehányévtől kell menstruálni nagyjából 50 éves korig . Akkor is csak havi 4-5 napig.Arról nem beszélve, hogy szerernék otthon lenni mondjuk 3 gyerkőc után sok-sok évig. DE azzal ne gyertek, hogy a szülés mien fájdalmas!!! Ki lenne az a nemnormális nőstény, aki 1-nél több gyerkőcöt a világra hozna? A harmadik csemetém 15 perc alatt lett meg...
Tehát SZERETNÉK lány lenni!!!!
Férfinak egyszerűbb. Kivéve a bármikor felálló farkat, dehát.. :D
1, nem menstruál
2, nem lesz terhes, nem szül (nem mindenkinek gyalog galopp....)
3, nem kell abortuszra mennie, ha becsúszik a baba
4, a munkahelyen nem nézik le, ha nem szép (tapasztalat, nem vagyok szép és látszott, hogy jól végig mértek és nem vettek fel)
stb.
Azért a menstruációról had szóljak pár szót... Ne hidd azt, hogy az milyen egyszerű...
Görcsöl a hasad, már napokkal előtte borul a hormonháztartásod, bőgsz, sírsz, pattanásos leszel, fehér folyás, izzadás, ingerült leszel (ha jön azért, ha nem azért, meg úgy simán is ez van ilyenkor) bármikor megjöhet, mert nem mindig szabályszerű, átázhatsz, véres leszel, hupsz nincs nálad tampon, sokkal többször kell pisilni, ha görcsöl a hasad akkor nagymunka is többször van, elmegy a kedved mindentől, bőven stb.
Egyértelmű, hogy pasinak ezerszer JOBB!
OKOK:
-erősebb, magasabb (meg tudja magát védeni)
-nem félniük az erőszaktól
-munkahelyi, karrier, pénzkereset könnyebb és több!
-nem szülnek
-nem menstruálnak
-mindig dugásra készen állnak (nem így a nők)
-mindig orgazmusuk van (nem így a nők fele)
-nem lóg el a csöcsük, nem lesznek narancsbőrösek, nem lesznek striásak
-30 év felett nem könyvelik el őket öregnek
-nem nézik le őket
-nem ku*rvázza le őket senki (csak én:DDDD)
-minden undorító viselkedést jobban elnéznek még napjainkban is nekik (pl. részegség, ribancfaszkodás...stb)
- a nők sokkal érzésenyebbek!
-hímsoviniszta a világ
Manapság nőnek úgy jó élni:
-ha jó családból származol
-anyagiak rendben vannak (van lakása, autó)
-szép vagy, csinos (munkahely)
-karrierista és sikeres is
-jó férje van, aki dolgos és hűséges is
A nőknek halmozottan hátrányos lenni.
Kiszolgáltatott:
-egyedül a sötétben
-a házasságában (erőszak)
- ha gyereket szül
-ha csúnya
-ha gyenge
Halmozttan hátrányos nőnek lenni. Ne jöjjetek ilyen hülyeségekkel, hogy a smink, a szempillarebgtetés, meg nem kell borotválkozni.... dehogyisnem, a hónalj, bikini, és láb...az mi????
26.L
Egy nyomós érvet mondjatok fiúk, hogy miért jó nőnek lenni!
Még udvarolni sem udvaroltok!
20:11
"Nos én pasi vagyok... De
Szívesen kiprólálnám a többszörös orgazmust"
Lehet hogy ha nő lennél egy orgazmusod sem lenne!
Ja, még kihagytam azt, hogy a moocskos munkák is a nőre hárulnak (kivéve jobb helyeken):
-takarítás, mosás, mosogatás, ápolás...stb.
Ebből vegyék ki a részüket a pasik!
Összességében véve szerintem nekünk, férfiaknak könnyebb,ha egy egész életciklust veszünk figyelembe.
Ami egyértelműen a nők időszaka, az a 15-25-ig terjedő időszak, amennyiben egy szép és csinis lányról van szó.Ha valakire ez az állítás áll, az királynőnek érezheti magát az életének ebben az időszakában.
-mindig dugásra készen állnak (nem így a nők)
ugye ez csak az évezred vicce???!!!Ekkora gyökér nem lehetsz! pont forditva van: 1 csaj bármikor szétteszi a lábát, ÉS képes a közösülésre!!! Az, hogy élvezi-vagy nem 1 dolog... De 1 pasink ha nem áll fel?!
Ilyen választ csk 1 osstoba nő irhat! Lehet leszavazni, de ez akkor is igazság.
A másik véleményem is fenntartom: 1 ffinak 13-14 éves korától élete végéig borotválkoznia kell 2 max 3 naponta. A csajok menstruálnak 12-50 év között... Akkor kinek jobbb? És még akkor nem beszéltünk arról, hogy a nők szerint a szülés fájdalmas... De még 1 sem volt tökönrugva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!