Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némelyik fiúkat, lányokat miért zavarja az, ha valakinek nem volt senkije húsz év felett?
Nem csak azért lehet 20 felett szűz egy lány, mert nem vágyik a szexre. Nem is értem miért gondolod hogy csak ez lehet az oka. Nekem 3 barátnőm is van akik 22-24 éves koruk között veszítették el és mindegyik rendesen kívánta a szexet addig is. Egész más okok is állhatnak a háttérben, éppen ezért nem szabad egyből ítélkezni még mielőtt megismernénk a másik helyzetét.
A kérdésre pedig igen egyszerű a válasz, azért zavarja őket mert nem ez a természetes. A természetes az hogy tizenévesen beindulnak a hormonok és az emberek elkezdik felfedezni a másik nemet. Mindenki jár suliba, sportolni, szakkörökre, bulizni, kirándulni stb. és így bőven van lehetőség arra hogy párt találjon magának még fiatalon. Ha ez nem jön össze akkor az mások szemében fura. A fura pedig nem éppen vonzó. Én tudom, hogy sok oka lehet annak ha valaki ilyen helyzetben van és egyáltalán nem biztos hogy bármi baj lenne vele, de nem mindenki ennyire megértő. De azért az önámítás csapdájába se essünk bele, mert a kérdést olvasva nekem kicsit úgy jön le mintha kérdező Te saját magad megnyugtatására tetted volna fel a kérdést, hátha sokan egyet értenek majd veled és az adni fog majd egy kis békét. De az az igazság hogy téged is baromira zavar a helyzeted és ezért érint kellemetlenül, hogy másokat is zavarja. Azt hogy azért nem volt senkid, mert nem adod könnyen magad és várod az igazit, még Te sem hiheted el.
11-es vagyok.
Senki nem mondta hogy olyannal gyere össze aki nem tetszik, de az igenis furcsa ha egy egészséges felnőtt férfi ennyire nem talál olyan lányt aki kívül-belül megfelelne neki. Nem azt mondom hogy rossz, hanem csak azt értsd meg hogy ez a környezetednek furcsa. Mert azért rengeteg szép, csinos, kedves, értelmes lány van és a férfit hajtja előre a vágy hogy felfedezze ezeket a lányokat, nehéz elhinni hogy kb 10 év alatt számodra egyik sem volt megfelelő. Jogosan gondolhatja így más ember hogy akkor veled van a baj. Arra fognak következtetni hogy igazából Te nem kellettél senkinek és nem pedig fordítva. Hangsúlyoznám hogy én most nem azt írom le ami az igazság, hanem azt hogy a környezeted hogy gondolkodik. Mert hogy a kérdésed is erre irányul, hogy másokat miért zavarja.
Egyébként lány vagyok, nem fiú:) És tanácsolnám hogy ne a társkeresőn próbálkozz, hanem a való életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!