Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadható viselkedés-e, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható viselkedés-e, ha valakinek megtámadják a párját, ő pedig elfut?

Figyelt kérdés

a. Ha a nőt támadják meg, és a férfi fut el?

b. Ha a férfit támadják meg, és a nő fut el?

2017. jan. 28. 21:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem és nem.
2017. jan. 28. 21:38
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Egyik esetben sem elfogadható.
2017. jan. 28. 21:38
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem.
2017. jan. 28. 21:49
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem, egyik esetben sem, legalább segíteni próbáljon. Bár a pánikhelyzetben sokan nem gondolják végig és előbb futnak.
2017. jan. 28. 21:51
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem, semelyik esetben sem
2017. jan. 28. 21:53
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem, de ha nagyon szeretem a párom, nem is tudnám cserben hagyni.

Ha 2x akkora testsúlyú a támadó, akkor is legalább küzdenék.

2017. jan. 28. 21:56
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

Megmondom őszintén, szerintem nő esetében igen. Tudom-tudom, ezt akartad hallani, most jól rá lehet ugrani, hogy szegény férfiak, nincs egyenlőség stb... de legyünk már egy kicsit reálisak. Itt nem a nemekről van szó, hanem a fizikai erőfölényről (ami igen, legtöbb esetben a férfi "kiváltsága"). Most mégis szerinted 45 kilós nőként mi a f...szt kellene csinálnom, ha megtámadják a 180 magas 90 kilós páromat? Menjek neki? xD Egyértelmű, hogy azt teszem meg az adott helyzetben, amit meg tudok tenni. Ami lehet

a, ha minimális esélyt látok, akkor persze, nekimegyek. Használom a környezetemben lévő tárgyakat, fejbeqrom egy féltéglával, stb.

b, ha nem látok esélyt (mert nem vagyok hülye, hogy azt higgyem, lenyomhatok egy nyilvánvalóan nálam erősebb férfit), akkor igenis fogom magam, és elfutok a p.csába, sikítok, ordítok, és addig futok, amíg nem találok segítséget.

Ez nem az a szitu, amikor hősködni kell, meg kiállni a páromért, hogy akkor mindkettőnket verjenek agyon (sőt, ártsak a helyzetnek azzal, hogy ezáltal a párom engem védene, és ez elvonná a figyelmét). Hanem az a szitu, amikor használom az agyam, és azt teszem, ami adott esetben a leghatékonyabb.

Ha te ebből kihozod, hogy szegény férfit nem védem meg, nincs is itt egyenjogúság, akkor ne haragudj, de kiröhöglek.

És mégegyszer a lényeg: nem azért futnék (ha futnék), mert puncim van, hanem azért, mert GYENGE vagyok. Ez nem a nemekről szól. Érted?

2017. jan. 28. 22:05
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Egy nő elfuthat, és próbáljon segítséget szerezni. A férfinak is jobb, ha a támadókkal kell foglalkoznia, és nem azon izgulnia, hogy mi történik a párjával. Akár mi is a kimenetele egy ilyen szituációnak, ha a férfi megsérül, pláne akkor, ha védi a párját, azzal egész életében büszkélkedhet. A nő a szebbik nem, kevésbé áll jól nekik egy vágás. A nő - szerintem - akkor is fusson el, ha őt támadták meg, és a párja közbelép.
2017. jan. 28. 22:47
 9/20 anonim ***** válasza:
18%

Ha megtámadnák a csajom, át állnék a támadók oldalára.

"ha nem megy ellenük, csináld velük"

2017. jan. 28. 22:59
 10/20 anonim ***** válasza:
81%
A hetes válaszolóval értek egyet. Amit tudok megteszek, de azzal csak tetézem a bajt, ha többet vállalok, mint amit teljesíteni tudok. Természetesen nem hagynám cserben a páromat, segítségért rohannék, mert én egy segítségre szoruló ember vagyok, nem pedig power girl. És igazából a páromtól is azt várnám el, mondjuk ha négyen támadnak rám, hogy ő is inkább segítséget hívjon, mert ha szétvereti magát azzal nem jutunk előrébb. Egyenlő feltételeknél persze álljon ki értem.
2017. jan. 28. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!