Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható viselkedés-e, ha valakinek megtámadják a párját, ő pedig elfut?
a. Ha a nőt támadják meg, és a férfi fut el?
b. Ha a férfit támadják meg, és a nő fut el?
7.-el egyetértek. Ha az erőviszonyok olyanok és nincs védekezésre alkalmas eszköz akkor az a jobb lehetőség ha a nő szalad és segítséget kér. Alig 50 kilósan nem sok mindent tudok csinálni egy felnőtt férfi ellen, esetleg kicsit megütögetem a kistáskámmal ő meg kiröhög és dacból leszúrja a párom...
Persze ha valamilyen csoda folytán egy hozzám hasonló 50kilós csaj dönt úgy hogy megtámadja a párom akkor közbelépek, de egy tőlem 20-40kg-al nehezebb pasassal ha akarnék sem tudnék mit kezdeni.
Nekem a barátom aki küzdősportol, azt mondta fussak el. Neki eleve az edzője ezt tanítja: a gyengébbik, védelemre szoruló fél fusson.
De én nem tudom, max odébb futnék, de nem el teljesen, ha lehet. Telefonálnék a rendőrségnek, hívnék segítséget forgalmas helyről, ilyesmi. De ha nálam van önvédelmi spraym, maradnék és lespriccelném őket a ge*ibe. Amúgy magam is konyítok a női önvédelemhez, lehet maradnék és levinnék egyet a földre, de csak ha nincs kés.:D
Nem. Nem.
Szokott nalam lenni sokkolo sokszor. Azt hasznalnam. De mindig van nalam olaj meg ongyujto. Meg egyeb finomsagok. Elegem van belole,h elfussak. Az ilyen szitukban annyira elborul az agyam,h tutira kicsinalnam vhogy. Ilyenkor nem latok a duhtol es leverem rajta az eddigi eletem osszes flusztraciojat.
N
Jó hát nőkként is lehet mit csinálni, nem számít az erőfölény, tökön rúgás, körömmel szemkörnyékre menni... persze nyilván nem minden esetben, illetve ha többen vannak, persze én is elszaladnék segítséget hívni, csak azt mondom, ha pl 1 ember a támadó, és éppen a párommal van elfoglalva, akkor hátulról jól alá rúgnék...
26L
A nőnek el kell futnia, az mindenkinek jobb. A pasasnak legalább nem kell még a csaját is védenia, illetve a pasas le tudja kötni a támadókat annyira, hogy a nő el tudjon biztonságban futni. Ha elfutott visszajöhet rendőrrel.
Ilyenkor ez a legjobb, logikus viselkedés. Nyilván nem véletlen, hogy valaki említette, hogy küzdősporton is ezt tanítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!