Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belemenétek egy szexkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenétek egy szexkapcsolatba ilyen esetben a legjobb barátotokkal?

Figyelt kérdés

30 évesek elmúltunk, 15 éve ismerjük egymast. Mindketten válás után (nem közvetlenül, de nem is olyan nagyon régen) Jelenleg egyikünknek sincs sem nagyon kedve, sem lehetősége ''normális kapcsolat'' kialakítására. A szex viszont eléggé hiányzik, vagy esténként egy kis filmezés, a közös programok pedig alapból megvannak, mert barátok vagyunk. Van egy kisgyerekem is, aki mellől nem nagyon tudok elmozdulni, viszont őt nem félek beengedni magunkhoz akkor sem, ha otrhon van, mert születése óta ismeri és szereti. Tehát minden szempontból a legideálisabb a helyzet megoldására. Eddig 2x alakult úgy az elmúlt pár hétben, hogy lefeküdtünk egymással, a szex is fantasztikus, pedig eddig tényleg soha fel sem merült a dolog. Ő flvetette, hogy ez lehetne rendszeres. Mégis félek, hogy esetleg a barátságunk, ami elég sokmindent átélt már, megsínyli.

Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba?

2017. febr. 14. 08:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

Egyetértek a #9, #10-es hozzászólóval.

Ez csak a jövőbeli kapcsolataidra lesz hatással, ha csak nem szakítod meg vele teljesen a kapcsolatot.

2017. febr. 14. 09:20
 12/24 anonim ***** válasza:
33%
Már benne vagy. Baráttal meg nem dugunk! És így sosem lesz normális kapcsolatod ha ringyóskodsz. Bár lehet, hogy neked jó így. Ezt választottad.
2017. febr. 14. 09:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Mondj már el nekünk annyit, hogy akkor ez miért nem kapcsolat? Félsz, hogy akkor beleszólna a gyerek nevelésébe, és egyéb terhek nehezednének rá amitől megijedne?

Jó barát, és jó a szex is, akkor mi kell egy kapcsolathoz? Nem értem, hogy miért csak szexet keresel benne, nem biztos, hogy megijedne a dologtól.

Én nem tartom jó dolognak ezt a barátságot extrákkal. Simán sérülhet az egyik fél, nyilván van valamiféle vonzalom kettőtök között, az is kell azért egy jó szexhez. Úgy gondolom, ha valamelyikőtök egyik napról a másikra találna mást, azt valamelyikőtök akár te akár ő nem biztos hogy megfelelően tudná kezelni az idő előrehaladtával.

Ezek emberi tulajdonságok, biztos rámenne a barátság, igazából arra is ha összejöttök aztán mégse működik.

De most már mindegy, benne vagytok ahogy valaki írta, ellenben a helyzetet érdemes lenne átbeszélni.

A csak szex szerintem a legrosszabb eshetőség így érhet véget a legcsúnyábban...

2017. febr. 14. 09:28
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
igazából már mindegy, mert szexeltek, ennek jó vége max akkor van, ha egymásba szeretttek, különben vége a barátságnak is
2017. febr. 14. 09:31
 15/24 Noblesse Oblige ***** válasza:
82%

Ezt már szó szerint elba..tad! :D

Ez a kérdés akkor lenne jogos, ha a szex előtt lennétek. De most már kb. szexkapcsolatban vagytok.

A pártalálás viszont iszonyú nehéz egyedülállóként is... így még egy kolonccal a nyakadon, meg konvergálni fog a 0-hoz. Hacsak nem dobod el majd az új pasiért ezt a barátságot.

Most mindenképp nagyon kínos helyzetbe hoztad magad. Akármit lépsz, valamit vesztened kell.

ui: az én anyám is kereste a boldogságot, miután elvált, és volt, hogy 5 éves koromban, este felkelve azt hallottam, hogyan szexel egy férfival. Csak volt bennem annyi diszkréció, hogy nem firtattam. Sok olyan férfi volt az életében, akivel előbb halottam dugni, minthogy megismertem. A kölykök nem hülyék, bármennyire is szeretik ezt a felnőttek hinni.

2017. febr. 14. 09:42
 16/24 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom, mi ez a sok negativ komment. Ha egyikotok se lesz szerelmes a masikba, akkor befejezitek a szexet amikor valaki megismer valakit es annyi. Attol meg, mert ket ember szexel egymassal, beszelgetni meg ugyanugy fognak tudni a viszony utan is. Ha feltekenykedos uj ferfit fogsz ki, annak ugyis tokmindegy lesz, hogy szexeltetek-e vagy sem egy ferfi baratoddal, ugyis feltekeny lesz ra :D

De meg az is lehet, hogy ti fogtok osszejonni.

2017. febr. 14. 10:10
 17/24 anonim ***** válasza:

Cinnamon Tea: neked ez ok lenne, hogy a pasidnak van egy legjobb barátnője, akivel szex kapcsolat is volt köztük és közben is kapcsolatban vannak. akkor is amikor köztetek éppen nem jó. és eszedbe sem jutna, hogy mi történik ott. vele beszéli e meg a dolgaitokat, esetleg egymáshoz érnek e amikor a pasi kivan borulva?

hát szerintem ez kevés embernek lenne ok. ki az aki ennyire hal vérű, hogy megsem rezdül ettől a pulzusa?

2017. febr. 14. 10:16
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha mar rohanna is mas nohoz, csakmert eppen kicsit rosszban vagyunk, akkor lenyegtelen, hogy a legkozelebbi elerheto novel volt-e mar szex vagy sem. Van aki ilyenkor siman elmegy pl prostihoz es annyi. Nem kell ehhez olyan baratno, akivel mar volt barmifele testiseg. Az en parom nem ilyen, nem jutna eszembe, hogy megcsal barkivel mert eppen osszevitaztunk.
2017. febr. 14. 11:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szóval jól elvagytok, meg a szex is jó.... tulajdonképpen ez miért nem kapcsolat?
2017. febr. 14. 15:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát, a barátságotoknak már annyi... Hogy mi lesz utána, nem tudni. Lehet, beleszeret valakibe, és akkor dobva leszel, és már barátként sem fog tudni rád tekinteni.
2017. febr. 15. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!