Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem? Hisz semmiség. L
Én úgy gondolom, hogy a köszönés alapvető dolog, a tisztelet jele. Én szinte mindenkinek köszönök, persze nem nagyvárosban élek.
Tegnap találkoztam azzal a sráccal, akivel a kapcsolatunkat röviden úgy jellemezném, hogy: ki nem bontakozott, be nem teljesülő valami.
Pár méterre sétáltam tőlr. Láttam, hogy megpillantott, nézett is, de mire közelebb kerültem, szerintem direkt nem köszönt. Az ember az ilyesmit észreveszi.
Amúgy nem vagyunk haragban.
Vajon miért? Direkt volt, egyértelmű.
Pont az a ragadós típus volt, aki mindig köszönt. A kapcsolatunk már nem a régi, egy ideje nem beszélünk úgy, mint régen, de a köszönés mindig alap volt. Amúgy észrevettem, hogy olykor azt csinálta, hogy pont akkor fordult el, lépett le x helyről, nehogy meglássam.
Pedig tetszem neki. Nevetséges.
Mire jó ez?
Amúgy csak azért érdekel, mert ezt senkinél nem tapasztaltam.
Mikor odaértem hozzá, kb. 3 méterre, kétszer is odapillantottam, hogy köszönjek. De ő előre nézett. Már azelőtt látta, hogy jövök, nézett is, aztán meg konkrétan a szemét kivertem. Direkt csinálta. A múltkor a kapuból spitintelt fel ugyanígy. Konkrétan fel felviharzott, már csak a kapu csattanását hallottam. Pedig akkor is odanéztem 2x.
Én nem zavarom meg ebben, csak nem értem. Engem nem kell kerülni,én nem akarok csacsogni vele. De ez nem véletlen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!