Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 körüli hölgyek, akik már nagyon vágynának egy gyermekre, viszont még párjuk sincs, mit éreztek?
Figyelt kérdés
Reménykedtek még, hogy összejöhet vagy már kezdtek lemondani a dologról?2017. febr. 13. 17:25
11/12 anonim válasza:
Mikor írtam, akkor még nem én voltam az 5-ős, hanem a felettem levő, csak törölve lett az illető hozzászólása.
12/12 anonim válasza:
Én 32 évesen, félve attól, hogy kicsúzok az időből vállaltam gyermeket. Az apuka nem volt olyan, amilyenről álmodtam (nem külsőleg, inkább a természetével volt a gond) ,de már nagyon vágytam a gyerekre. A kapcsolat sajnos nem is javult, a szülés után minden csak rosszabb lett. De azt mondom a kis kincsért megerte, hogy lejjebb adtam az ideális férfi megtalálásábol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!