Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom meg, hogy egy lány a pénzre megy?
Ezt igazán csak úgy, ha kirúgnak a munkahelyedről, utána is veled marad-e.
Esetleg ha bekamuzod, hogy a főnök csökkenti a fizetésed.
Szerintem elég nyilvánvaló.
Én konkrétan nem költök lányokra. Persze más, ha elmegyünk valahova, veszek neki 1-2 italt, nyaralás etc, de semmivel sem vennék neki többet mint egy havernak, akiről egyébként tudom, hogy "visszaadja".
Tök egyszerű: ha a fizetésed meghaladja a fél millát havonta, legalább két drága autód van, évente négyszer nyaralsz külföldön, és legalább egy 120 nm-es lakásod van.
Akkor már esélyes, hogy a csajt csak a pénzed érdekli.
De ne röhögtesse már ki magát minden pasi, aki hó végén számolgatja az aprót, hogy a csaj biztos a pénzére hajt! Ami nincs, arra hogyan!?
Ötös gyönyörűen összefoglalta. Aki a pénzre hajt, az nem kispályázik, akkor legyen a pacák tényleg vagyonos, és szeresse is a pénzt költeni.
Az meg szimpla fillérbaszás, ha valaki átlagos keresettel rendelkezik, és látványos felezgetésekkel demonstrálja, hogy "ő nőre semmit soha".
Célzott kérdéseket tesznek fel, hol laksz,saját lakás, saját autó, mennyit keresel, milyen telefonod van, hol voltál nyaralni,stb. Elég egyszerűen fel lehet ismerni az észjárásukat....
39F
Folyton felhozza, hogy ez-az jó lenne, utal rá, hogy vedd meg neki.
Ha magadról kezdesz el beszélni, az nem érdekli, szex közben is unott. Csak vásárlás közben érzed úgy, hogy szeret, de az is fals ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!