Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csak a pénzre hajt?
Kiderült hogy előttem a barátnőm egy öreg, pénzes pasival járt. Ő állítja, hogy nem az anyagiak miatt volt vele, és tényleg nem is tűnik olyan lánynak, de nem tudom ezt kiverni a fejemből. Miért járt egy ennyivel idősebb férfival, akivel semmi közös nincs benne?
Másrészt nekem nincs sok pénzem, szóval velem biztos nem azért van, de megváltozhat hosszútávon egy ilyen lány?
Huha. Én 24 a párom 36 és? Az meg h pénzes nem azt jelenti azért vólt vele.
Ha pl 60éves lett volna joggal gondolnád.
Ja,én is azt hittem, valami 60 körüli pali alá feküdt oda korábban...39? Nem viccelj.
Miért?
Apakomplexustól a pénzen át,a szexen keresztül sok minden miatt lehetett vele.
Arra még nem gondoltál,hogy emberileg jól kijöttek a nem kis korkülönbség ellenére is?
Nem mindegy?
Neked pénzed nincs, de szeret és veled van,ennyi.
Ne stresszeld magad a semmin.
Tudod, Kérdező, van az a rész a Vukban, mikor Karak ráncigálja a kicsi Vukot a szájában a szakadék fölött, az meg kérdezősködik az öregtől, és sérelmezi, hogy amaz miért nem válaszolt. Mondja neki Karak, hogy hát tudod, ha beszélni kezdtem volna, kiejtettelek volna a számból, és a szakadék alján lennél most. Mire a kicsi: milyen igaz, milyen buta vagyok. Hát buta vagyok én, Karak?
Az öreg ennyit mond:
- Nem vagy buta, csak még keveset tudsz.
Na, ez a kis Vuk vagy te is, Kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!