Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok! Ti mi tutáltok a másik "nemben"?
15:15: a lányok elvárják, hogy kiedzett, szolizott, belőtt sérójú, trendi ruhákba járó legyek, amelyet ha összeszámolsz (pl. csak a kondi bérlet és a táplálék kiegészítő havi 25 eft, plusz a megfelelő fehérje tartalmú étel) már sokkal többe kerül, mint két doboz arc púder, az edzésre fordított időről és energiáról már nem is beszélve, miközben a lányok nagy része semmit nem tesz azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy... És akkor arról már nem is beszéltem, hogy legyen autód, alkásod, vidd el, fizesd a jegyét, stb....
Szóval álljunk csak meg egy picit és gondolkozzunk el.
2010. máj. 8. 16:14
Ami még lemaradt: és ha mindez megvan, akkor sincs semmi elismerés vagy bármi, csak nyugtázzák, náluk ez az alap.... Szánalom...
2010. máj. 8. 16:14
Én a hisztizést utálom a legjobban.Sok lány azt hiszi,hogy ők korábban érnek,meg felnőtt nők,de 20 évesen 5 éves módjára viselkednek.Rohadtul ki tud akasztani ez a dolog.Egy kis csalódás éri őket,vagy valami negatív élmény,isznak 5 sört aztán öngyilkosak akarnak lenni,meg hisztiznek,sírnak,visítanak...És mielőtt hozzám vágnátok;nem járok diszkóba,csak sokszor tapasztaltam már ezt nőknél. 19/F
2010. máj. 8. 16:17
Meg komoly nő vagyok, de Hello Kitty telefon, lila pénztárca, meg gumicsizma. ÁÁÁÁ.
2010. máj. 8. 16:28
Én a hisztit, de azt qrvára...
Nem értem + hogy 1 18-30 éves csajnak minek kell hisztizni?
Ja, 46 ffi...
2010. máj. 8. 20:19
Hogy érzelmileg teljesen másképp működnek és hogy mi nők szívunk meg mindent, a nem kívánt terhesség körüli krízis minket sújt főleg, ha nem tarhatjuk meg, mi megyünk abortuszra, és mégha tervezett is volt a gyerekvállalás, főleg ránk hárul a gyerekvállalás felelőssége. tőlünk mindig el van várva, hogy frissek, üdék szexik legyünk még akkor is ha betegek, fáradtak, szomorúak vagyunk, ha panaszkodunk, rögtön megkapjuk, hogy hisztizünk. ez igazából nem utálat a részemről csak igazságtalanság. 24 vagyok.
2010. máj. 8. 21:31
Utolsó, de te legalább kapsz a férfiaktól elismerést mert szexi vagy, én ha férfiként sokat teszek azért hogy észrevegyenek a nők mit kapok?Nagy semmit, egy jó szót sem.
2010. máj. 8. 23:21
23:21
Egyetértek!Szóval ne hisztizzetek lányok,még mindig jobb a helyzetetek,mint a mienk!:(
2010. máj. 8. 23:32
21:31 vagyok.
gondolod, hogy kapok ezért bármilyen elismerést is? erre írtam, hogy ez elvárás, dicséret nem jár érte...
2010. máj. 8. 23:37
De jár érte dicséret, mi megnézzük a szép nőket, én akivel beszélek meg is dicsérem hogy milyen szép és örülök hogy ennyi időt fordított magára(amit mellesleg egyáltalán nem várok el).
2010. máj. 8. 23:42
Kapcsolódó kérdések: