Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Unom a barátom?
4 hónapja vagyunk együtt a párommal, de úgy érzem már nem szeretem úgy, mint régen.
Tudom, hogy ő tökéletes nekem, mindent meg tudunk beszélni, nagyon szeret és figyel rám. Rengeteget vagyunk együtt, és egy ideje azt érzem hogy nem érzek már úgy, kissé ellaposodott a kapcsolatunk szerintem.
Már neki is említettem pár napja, hogy már nem érzek úgy mint az elején, úgy érzem hogy ő sokkal-sokkal jobban szeret, mint ő engem. Rosszul esett neki, de azt mondta hogy majd biztos elmúlik nálam ez az érzés.
De nem változik semmi, mintha csak rosszabb lenne.. Az előző kapcsolataimban ennyi idő után még hatalmas szerelemben voltam, nála pedig valahogy nem érzek így. Pedig őt is nagyon szerettem az elején, aztán egyre jobban elmúlt az a "lángoló" érzés.
Szeretem, hiányzik is ha nincs velem, de félek hogy teljesen ki fognak hűlni az érzéseim.. Mit tegyek?
19/L
Dobjátok fel a kapcsolatot pár színes programmal!
menjetek el étterembe, kirándulni, fürdőbe vagy utazzatok el kettesben valahova pár napra (akár külföldre is), esetleg kezdjetek el közösen egy hobbit. Ha ezután se érzed úgy, hogy jobb lenne, szerintem szakítsatok. Általában ezek a kis kiruccanások feldobják a kapcsolatot.
Sokkal-sokkal jobban szeret, mint én őt.*
Bocsánat az elírásért, már késő van. :D
a szerelem nem tart örökké. Átalakul szeretetté/kötődéssé.
Mellesleg a hormonjaid is beleszólhatnak ebbe. Nálam pl a ciklusomban mindig van pár nap amikor kevésbé kívánom a párom, kevésbé hiányzik stb..
de ha nem tudod elképzelni magad nélküle akkor semmiképp se hagyd ott. Próbáld elfogadni ami van, ne agyald túl. Aztán ha még 4 hónap múlva is ez a gond vagy rosszabb akkor gondolkozz el a szakításon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!