Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Üdv mindenkinek. Kivácsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv mindenkinek. Kivácsi lenék véleményetekre persze csak értelmesen. Szerintetek ez milyen szándék?

Figyelt kérdés

Kivácsi lenék véleményetekre persze csak értelmesen.

Pár hónapja végellet egy komoly kapcsolatomnak(ami évekig tartót gyürü minden ahogy kellet) Most nem is ez a lényeges. Hanem munka helyemen olyan kezdet eröl beszélgetni velem akit mégse gondoltam . Egy koléganő akinek férj gyerekek vannak. Beszélgetünk személyesen csetten. egy darabig. Utána kis csendlet éppen köszönés vagy egy cigizés együtt munka helyen. De tápénzre kerültem itt jött a fura dolog. Már első nap eljött hozzám meg látogatni. Tápéz alat sok mindent meg tudtam róla, hogy mi ami nem működik náluk stb. sokkat jött személyesen el hozám betegség allat beszélgetni is meg segítséget kérni . Mert pl cigire sem telet már nekik. Segitetem ahol tudtam.Egyik alkalommal, veszekedtek otthon elment levegőzni, hazám jött el semmi ezözetes bejelentés nélkül. Hogy le higagyon .Ez után napokig minden nap beszegetés személyesen nete. Melóban reggel meg kereset első rágyújtásra meg nap közben is . Kiveséztük mind a 2-életét . nyíltan ,Csak hogy kb 1-hete valami ok bol úgy érzem távolság tartó lett, sött úgy veszem észre zavarja ha én beszélek az exemröl. Vagy melón kívül írok neki. pedig pár mondata amiket nekem modot már azok furák voltak,mikor mondta is, mostan meg még furábbnak tűnek. ( pl mi lesz vele ha én nem ott melózok ugye mert lassan lejár a szerződés. Vagy neki igen is fontos mi lesz velem. Meg hogy ö majd segít nekem lékileg, talpra állni,mert ö tudja értékes vagyok .) Érdekesek ezek a mondatok számomra.

Ki mit gondol ,de ha lehet nem kérek komolytalan hozzá szólást. Öszitét igen köszönnöm

2017. febr. 12. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ez a nő képes volt veled "csettelni", akkor tartsd meg öregem, mert több ilyet nem találsz...
2017. febr. 12. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen szar helyesírásra a világon nincs senkinek.
2017. febr. 12. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:

A kolléganőd lehet,hogy rossz házasságban él, azon gondolkodik,hogy lépjen-e,de ehhez kellene Neki valaki stabil "alany" akire számíthat, vagy akivel éppen kezdhet egy kapcsolatot.Valószínű ezért is zavarja ha az exedről beszélsz Neki, esetleg felmerülhet benne,hogy mégis helyreáll a kapcsolatod Vele.

Azt érzem,hogy Te mint nőhöz nem vonzódsz Hozzá, tulajdonképpen munkatársként tekintesz csak rá, akiről olyan nagyon azt se érted,hogy mit is akar.

A helyedben odafigyelnék erre, ha esetleg számodra félreérthető dolgokra utal tisztázd Vele mit gondoltok egymásról.Nehogy egyszer azt vedd észre,hogy a segítőkészséged, empátiád arra ösztönözte,hogy gyerekestől odaköltözzön Hozzád.

Ha belegondolsz nagyon nem természetes,hogy egy házasságban élő nő hirtelen nagy barátságba kezd Veled, pontosan akkor, amikor megszakad a kapcsolatod, és rögtön beavat a magánéleti problémáiba.

Egy kicsit legyél távolságtartóbb Vele - szerintem.

4/9 anonim ***** válasza:
-r
 5/9 anonim ***** válasza:
Nah, átrágtam magam... figyelj, szerintem ez felejtős. Az látszik, hogy szimpi vagy neki, talán szeretőnek is bevállalna, de ennél többre nem számítanék tőle. Kérdés, hogy neked ez elég lenne-e.
2017. febr. 12. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem akarja veled és már nem bírja így barátként és inkább falat húz megpróbál eltávolodni, mert veszélyes. Nyilván a házasság miatt is.
2017. febr. 12. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Te mit akarsz? :)
2017. febr. 12. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:

"Érdekesek ezek a mondatok számomra."

Nos,vagyunk így ezzel még rajtad kívül jó páran.

Először tényleg azt kellene tisztázni magadban,hogy TE mit szeretnél.

2017. febr. 12. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért a "végellet" el tudom képzelni ahogy egy tehén szenved a mezőn még utoljára megszüli "megelli" a kis bocikat aztán nyög egyet és kimúlik. Ezt nevezzük végellésnek :D
2017. febr. 12. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!