Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha pasik lennétek hogy csajoznátok; meg ha ápoltság meg sportolás ellenére is állandóan azt mondanák a csajok hogy van barátom?
Én igazából úgy fogom fel a párkapcsolati dolgot, hogy az életben van egy utam amit be kell járnom. Meg kell tanulnom dolgokat, fejlődni, javulni, tapasztalni stb.
A társam az életben, az az ember lesz, aki megismer, megszeret és azt mondja, hogy szívesen elkísér az utamon. Így a direkt keresés nálam nem nyerő opció. Vannak az életben pillanatok, lehetőségek amikor alkalmunk van, hogy kialakuljon valami, elkezdődjön valami. Ha felismerjük azt a pillanatot és megragadjuk, akkor elkezdődhet valami, ha nem akkor elszalasztottuk.
Amikor megismertem a párom, jó helyen voltam, jó időben. Sokat beszélgetünk és igazából rájöttünk, hogy ha előbb ismerjük meg egymást, lehet nem is kedveltük volna meg a másikat. Teljesen eltért az életmódja attól, amit én elképzeltem egy ideális férfiben. És ő sem az én kategóriámat vadászta. Ha most kéne, hogy összejöjjünk, akkor szerintem ez most sem menne. Azok a dolgok amik régen összehoztak, már nem nagyon vannak meg, mert mindketten változtunk sokat az idők folyamán. Tehát a mostani énünkkel, nem biztos, hogy belevágnánk egymással egy párkapcsolatban. És kellett egy nagy adag véletlen (vagy szerencse?) hogy a körülmények lehetővé tették, hogy találkozzunk. Hogy pont arra a vontra szálltam fel és nem előbb mentem, hogy őt nem vették fel első helyre az egyetemre, így maradt ez...
Ha valamiért nem lenne már többé a párom, a direkt ismerkedést nem erőltetném. Nem mennék társ-keresőzni, diszkóba, rapid randira stb. Mert nekem erőltetek, olyan mintha kényszeríteni akarnám a sorsot, hogy most adjon mellém valakit, mert nekem kell valaki!
Egyszerűen csak nyitott szemmel járnék, és keresném a lehetőségeket. Ha van, megragadnám. Ha nincs, akkor még nem jött el az idő az újnak.
De sajnos nem tudok tuti receptet a párkapcsolatokhoz, hiszen amikor szándékosan kerestem sem jött semmi. És ami máig tart pedig a véletlenek összjátékénak köszönhető... és annak, hogy volt egy pillanatom amikor kedvem volt nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!