Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már erdőben? Vagy mi volt a legdurvább hely?
Figyelt kérdés
Kort írjatok! :)2010. máj. 8. 08:21
3/24 anonim válasza:
Én is szexeltem már erdőben, a legdurvább hely viszont egy vonat volt..:D
4/24 anonim válasza:
mi olyan elképesztően durva abban hogy erdőben dugsz? Teljesen szimpla helyszín, szabad levegő, napsütés, stb, ott a legjobb ;)
Amúgy is naponta többezren dugnak az erdőben, csak azok állatok.
5/24 A kérdező kommentje:
Kis kulancsok :) Szunyogok :D Stb És mikkor otthon mindent megtalállsz magadon xD Am téll jó az erdöben fölleg ha járnak is arra :DDD
2010. máj. 8. 09:11
6/24 anonim válasza:
A barátnőm puncija egy erdő. Én szeretem.
22/F
7/24 anonim válasza:
Nem kell hót meztelenre vetkőzni, te láma! Aztán akkor nem lepnek el a szúnyogok. Elég ha rákészültök aztán mondjuk szoknyába mész bugyi nélkül aztán mikor megvan a jó hely háttal nekifekszel a fának és fél lábbal átöleled a barátodat, az meg csak lazán kicsomagolja a sliccén :D
9/24 anonim válasza:
Erdő fényes nappal, kocsi mellé bújva, közben a fűnyírók végezték dolgukat. És pokrócon.
Utcán igaz este, sötétben.
Egy bolt wc-jében.
A Mcdonalds parkolójában szürkületkor.
10/24 anonim válasza:
Erdoben tobbszor, egyetem wc-jeben es termeiben tobbszor, panelhaz lepcsohazaban, kocsiban forgalmas ut szelen, egyetem ablakaban elso emeleten mig lent setalgattak az emberek, nappal satorban forgalmas kempingben tobbszor, tesco parkoloban kocsiban, etc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!