Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 20-30-as fiúk, férfiak megszerelnek egy csapot?
Na jó, azért a körtecsere kb egyenlő a wcpapír cserével.
A komoly munkákhoz én is szakembert hívok, meg ha olyan, amihez kb logika kell, akkor megy. Mondjuk kattogott a mosógép, és tök büszke voltam, hogy a használatival leeresztettem belőle a vizet és szétkaptam a szűrőt, ami tele volt cérnákkal meg szöszökkel, mert azelőtt nem csináltam ilyet.
De volt olyan, hogy az alsó szomszéd feljött, hogy áztatom, és a vízvezetékszerelő a kád szélére nyomott szilikont és annyi. Ha tudtam volna, nem kellett volna egy csomó pénzt kiadni. Nekem is volt itthon olyan nyomókás szilikonom.
Nem tudom, hogy megszerelik-e, azt viszont tudom, hogy én igen. :)
24/L
Bármit megszerelek, a google a barátom kb. :D
Viszont ha nem főzöl, sajnos számításba sem jöhetsz :/
Kb. mindent megcsinálok itthon. Ha nem értek hozzá,akkor is megpróbálom és általában sikerül is.
Plusz főzök is.
De nem is tartom magam "mainak",nekem kicsit degradáló ez a szó:D
22/F
Párom mindent meg tud csinálni, mindent szerel, cserél, glettel, megjavít, autót szerel stbstb. És még főzni is imád. Főnyeremény :D
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!