Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, párválasztásnál a lakás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, párválasztásnál a lakás vagy a kocsi a prioritás?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 13:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

What???

Mindegyik van nekem is.

Mi a faxért kell rendszeresen kiírni és hülyének nézni a nőket, hogy nekik tuti nincs se lakásuk, se autójuk.

2017. febr. 9. 14:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyik sem.
2017. febr. 9. 14:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Lakás.Legyen hol szeretkezni.
2017. febr. 9. 14:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Az ész.
2017. febr. 9. 14:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert pár haszonleső nő alapján ráhúzzák az összesre.Rosszindulatú megmagyarázása, a miért is nem kellenek a nőknek.Az összes nő csak a vagyonra hajt c.műsor része.

2017. febr. 9. 14:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

És ha egyik se?

Miért kell már megint kezdeni a rohadt általánosításotokat?

2017. febr. 9. 15:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Párválasztás nálam ezek nem voltak fontosak, nem is volt egyik sem a páromnak,amikor megismerkedtünk.

De egyébként a lakást sokkal fontosabbnak tartom. Nem is tudom komolyan venni azokat, akiknek több millás kocsijuk van, de egy bérelt panelba mennek haza.

Számomra a lakás nagyon fontos, de mint írtam nem vártam el,hogy legyen, főleg amíg nekem sincs,addig hogy kéne elvárnom?:D Sok nő elvárja a kocsit,lakást,sok fizut a pasinál, de cserébe ők semmit nem tudnak nyújtani a testükön kívül.Ez elég gáz, én ugyanúgy igyekszem jó fizetésért dolgozni és megteremteni magamnak ezeket a dolgokat, nem mástól várom el

2017. febr. 9. 15:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Mindkettő fontos olyan szempontból, hogy legyen hajlandó velem együtt megdolgozni értük (szóval ne tökélje el, hogy ő a mamahotelben fog megöregedni, nem hajlandó különköltözni)
2017. febr. 9. 16:21
 19/19 anonim ***** válasza:
nálam nem. kocsi inkább taszít. környezetszennyező. de persze praktikus lehet, ha valakinek nagyon kell.... lakás... hát ez megint olyan dolog, hogy nekem nem kell, hogy egy fiúnak saját lakása meg mit tudom én villája legyen. letojom :D legyen normális értékrendű, értelmes ember.:D
2017. febr. 12. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!