Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, párválasztásnál a lakás vagy a kocsi a prioritás?
What???
Mindegyik van nekem is.
Mi a faxért kell rendszeresen kiírni és hülyének nézni a nőket, hogy nekik tuti nincs se lakásuk, se autójuk.
Azért, mert pár haszonleső nő alapján ráhúzzák az összesre.Rosszindulatú megmagyarázása, a miért is nem kellenek a nőknek.Az összes nő csak a vagyonra hajt c.műsor része.
És ha egyik se?
Miért kell már megint kezdeni a rohadt általánosításotokat?
Párválasztás nálam ezek nem voltak fontosak, nem is volt egyik sem a páromnak,amikor megismerkedtünk.
De egyébként a lakást sokkal fontosabbnak tartom. Nem is tudom komolyan venni azokat, akiknek több millás kocsijuk van, de egy bérelt panelba mennek haza.
Számomra a lakás nagyon fontos, de mint írtam nem vártam el,hogy legyen, főleg amíg nekem sincs,addig hogy kéne elvárnom?:D Sok nő elvárja a kocsit,lakást,sok fizut a pasinál, de cserébe ők semmit nem tudnak nyújtani a testükön kívül.Ez elég gáz, én ugyanúgy igyekszem jó fizetésért dolgozni és megteremteni magamnak ezeket a dolgokat, nem mástól várom el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!