Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak ki kell aki könnyen kapható vagy akivel egy kicsit nehezebb?
Figyelt kérdés
Fiúk ha valaszthatnatok melyiket választanatok?
Aki egyből lefekszik veletek volt már több fiúval is vagy akire várni kell és még szűz is?
2017. febr. 8. 17:55
11/17 anonim válasza:
Nem azzal van a gond, ha a lány még szűz, és várni kell rá, hanem ha nem látom, hogy halad a kapcsolat, hogy ő is szeretné, ha én lennék neki az első. Ha látom, hogy szeret, hogy engem választott, akkor várok szívesen.
Másrészt azt nem szeretem, mikor a csaj rögtön felkínálkozik, olyankor arra szoktam gondolni, hogy mással is ilyen könnyen megy neki. Szóval azért pár randit jobb adni a dolognak.
12/17 anonim válasza:
Az arany középutat választanám: aki nem teszi egyből szét a lábát, de azért nem is kéreti magát hónapokig.
13/17 anonim válasza:
Ezek úgy vannak, hogy sok legyen az elsőből, minél több, akiken kiszórakozzák magukat, aztán ha komoly kapcsolatot akarnak, majd alanyi jogon jár nekik a szűz, akiben még senki se járt, és pont rájuk vár...
14/17 anonim válasza:
#10. Ha te vagy? Akkor érted sokan, nyugi. :D
15/17 anonim válasza:
Komolyan érdekel: Hány éves vagy?
16/17 anonim válasza:
Akiben van tartás. És ez nem függ attól, hogy hány partnere volt vagy éppen szűz-e. Mutassa ki mit érez, legyen őszinte, ne játsza az elérhetetlen jégkirálynőt, de ne 2 óra múlva jöjjön fel a lakásomra.
17/17 anonim válasza:
Ha van értelme, akkor tudok várni.
A másik véglet nekem nem megy, én nem tudok egy nővel egy hét ismeretség után lefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!