Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy alapból rohadt nagyszájú csaj vagyok, de most mégis van egy fiú, akitől "félek". Szerintem tetszem neki, de fél megtenni az első lépést, és én is. Azt szeretném megtudni tőletek, fiúk, hogy ti szeretitek ha a csaj kezdeményez, és elhív városba, vagy valahová? Vagy pedig csak várjon míg te hívod el valahová? Mert szerintem egy idő után a fiú továbblép, hogyha senki sem kezdeményez, és én is ettől félek. Elnézést, ha valami nem érhetően van megfogalmazva.
2010. máj. 7. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
annyit irj le nekem hogy mi a keresztneved? :)
2010. máj. 7. 20:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Orsi.
2010. máj. 7. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha ismered, akkor kicsit könnyebb, mert minden különleges körülményeskedés nélkül tudsz olyan helyzeteket teremteni, amikor együtt lehettek. Ne hívd el konkrétan sehova, hagy udvaroljon ő. Ez a pasik feladata. :D De adhatsz neki alkalmat ara, hogy udvarolhasson.
2010. máj. 9. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha amugy is nagy a szad akkor szerintem nem arthat kezdemenyezni nala ha mar o ilyen besult. Kulonben nekem nem jon be az a lany aki elobb kezdemenyez de vannak kiveteles esetek, mikor en is megijedek egy lanytol,( mert tul jol nez ki, vagy mert tul sokat jar a szaja). Pedig amugy bejonne.
2010. máj. 9. 23:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!