Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok bizonytalan, ha tudom, hogy szeret?
Van egy srác, aki szerelmet vallott. Eleinte barátként tekintettem rá. Nyáron kezdtünk el beszélgetni, én viszont összejöttem egy másik fiúval, aki ki merte mondani, hogy többet érez egyszerű barátságnál. Ez a fiú kilépett a képből és december elején újra jelentkezett. Azt gondoltam, hogy berágott ránk. Azóta az első fiúval szakítottunk. Az utóbbi hetekben én is szerelmet érzek iránta, de felbukkant a volt barátom. Távkapcsolatban voltunk, tehát interneten keresztül beszélgetünk. Éjjel kameráztunk, és felfigyeltem arra, hogy eléggé barátságosan viselkedik. Újra láttam mosolyogni és talán hiányoznak az ölelései, csókjai, egyszerűen ő. A jövőben terveztük az összeköltözést. Burokba foglalva azt is mondta, hogy valószínűleg érez még valamit, vagy rosszul fogtam fel. Felajánlotta, ha volna kedvem, összeköltözhetünk. Neki sincs kapcsolata. Viszont ezzel az új fiúval nem akarjuk elsietni (vagyis ő nem akarja). Úgy érzem, minél jobban halasztgatja a találkozót, annál bizonytalanabb vagyok. Mindenki azt mondja, hogy úgysem illenénk egymáshoz, mert nem elég kifinomult hozzám stb. Szerintem működne, mert mindketten túl estünk a szakításos időszakon és úgymond kihevertük. Hozzátenném, hogy a két pasi beszélgetett egymással és az exem szerint nagyon rendes gyerek. Szerintetek továbbra a volt barátomat szeretem? Köszi az olvasást és a válaszokat! ☺
19/L
1.Exszel sosem jönnék újra össze.A szakítás nekem annyit jelent,hogy vége,nem működik a dolog,továbblépünk.A visszatáncolásnak semmi értelme.Mindig röhögök azokon,akik már 4-5x szakítottak és újra összejönnek,hogy aztán megint ugyanazokba a hibákba essenek bele és nagy nehezen felfogják,hogy köztük nem működik a dolog.
2.Ha 2 pasi között őrlődsz,akkor egyiket sem szereted igazán.Ilyen helyzetekben én egyiket sem választom.Fiatal vagy,lesz még sok más pasi,akikkel ismerkedhetsz :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!