Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eredeti vörös nők tényleg boszorkányok?
Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 20:16
11/19 anonim válasza:
Én nem eszem, csak az átváltozást és egyebeket gyakorlom rajtuk.. Husss.
12/19 A legrosszabb válasza:
#9: És Harley Quinn? :o
13/19 anonim válasza:
Ő nem igazi... De kezdő lenne. :D miért vagytok annyira oda érte?
14/19 anonim válasza:
hát csak akkor, ha annyi a súlyuk, mint egy kacsának, ami egyértelmű, mert miért is ég a boszorkány? azért, mert fából van.
-Mit csinál a fa a vízen? úszik ugyebár.
-Mi úszik még a vízen? Hát a kacsa.
Logikus következtetés: ha annyit nyom a kis vörös, mint egy kacsa, akkor ő bizony boszorkány.
(Gyalog galopp)
15/19 anonim válasza:
Az első lány, aki kamaszkoromban megtetszett vörös volt. Mind a mai napig vágyom egy szeplős, fehérbőrű, nagy mellű, égővörös, bozontos hajú nőre, aki alul is legyen vörös bozontos. Tudom, hogy már nincs esélyem, de olyan jó álmodozni róla...
16/19 anonim válasza:
#15 -és te milyen kamasz voltál,hogy nem mentél oda ahhoz a lányhoz?
Na és most milyen vagy,hogy csak álmodozol....?
(Mondjuk a felsorolás alapján vannak ám igények...-Mi az amivel kompenzálsz?)
17/19 anonim válasza:
#15- Köszönöm a választ.
(nagyon ritkán írok privátban)
Az álmodozással nincs semmi gond,ha valaki nem független és tényleg megmarad ez fantázia szinten.
/Igen nő./
18/19 anonim válasza:
Hát én ismerek egy ilyen vörös hajú asszonyt aki boszorkányosan jól főz!-kár,hogy már férjezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!