Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan van olyan nő akinél az ilyen duma bejön?
Volt itt az előbb egy kérdés, amiben egy nő leírta, hogy volt olyan aki nyíltan megmondta neki, hogy "jól nézel ki, megdugnálak".
Komolyan van olyan, akinek ez bejön ?
Látom, itt is mindenki rohadt okos, és elhiszi, hogy képes a nők agyával gondolkodni.:D
Hozzám már jött oda az utcán elég jól kinéző csávó a következő dumával: "Hellóka, nem sétálunk egyet? Te vonzónak találsz engem testileg? Csak mert nekem megtetszettél és szerintem nincs abban semmi rossz, ha két ember jól érzi magát együtt."
Kevésbé alpári megfogalmazás, mint a kérdésbe foglalt, rám mégis kb. a frászt hozta, baromi tolakodónak éreztem és azon voltam, hogy mihamarabb lerázzam a pasit, ugyanis nem volt semmi szükségem dugópajtira, főleg nem olyanra akiről nem tudok francot se.
Ennyit erről.
Igen, te nyilván sokkal jobban tudod, mint én. Nem voltál ott, nem is ismersz, de ez mit sem számít, hiszen Te, a teremtés koronája eredendően birtokában vagy minden tudásnak a nőkkel kapcsolatban, és három mondatoddal képes vagy megváltani a világot.
Az a legszomorúbb, hogy a magadfajtáknak tökmindegy, milyen bizonyítékot hoz fel az ember, nincs amit ne tudnátok addig csűrni-csavarni a beteges logikátokkal, hogy a végén ne ti jöjjetek ki jól belőle.
De a környezetedtől mégis mit vársz? Szerinted ha egy nő visszautasít valaki helyes palit, majd pont az lesz az első dolga, hogy odarohan hozzád és elújságolja a történteket? Vagy mégis milyen úton-módon jutna el a füledbe a dolog?
Tényleg nem látod, mi a gáz abban, ha valaki csak azt látja meg, ami az orra előtt van? Vagy abban, hogy a legerősebb érv, amit fel tud hozni mások ellen, az a "biztos hazudsz"? :D Én megpróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!