Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok mit gondoltok az utcán...

Lányok mit gondoltok az utcán való leszólításról, bejön vagy taszító? Illetve milyen duma jön be nektek? 25/f

Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Attol fugg hogy nezel ki. Ha jol nezel ki es penzes vagy barhol leszolithatsz lanyokat, barmit mondhatsz ott helyben leszopnak es megb hatod oket, a pasijukat is megcsaljak ha arrol van szo.

Ha nem nezel ki jol es nincs penzed akkor mondhatsz barmit, perverz bunko vagy.

2016. szept. 17. 18:22
 2/9 A kérdező kommentje:
De honnan tudja első leszólitásnál hogy van e pénzem ? Xd szimplán egy kutyasétáltatás közben ? Xd
2016. szept. 17. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:
A ruhadbol pl. A lanyok kiszagoljak ha olcso cuccod van.
2016. szept. 17. 18:44
 4/9 A kérdező kommentje:
hát figy még a ruházatom is teljesen márkás, sose vettem olcsó ruhát magamnak
2016. szept. 17. 18:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Meg én úgy vagyok vele hogyha nincs szemkontaktus közöttünk akkor szerintem fölösleges odamenni de ha van akkor meg van bennem egy kis félelem is de viszont ha elmegyek sétálni a városba látok gyönyörű lányoknak undoritó fa..i fogja a kezét és az vigasztal :D
2016. szept. 17. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Istenem, miért kell ilyen lealacsonyítóan beszélni. Mintha valami állat megszelíditéséről lenne szó, vagy nem is tudom. Az elsőnek végképp nincs igaza, csak gondolom a sok csalódás. Ha utána fütyülsz, vagy olyat mondasz, hogy "megd.nalak", csak pár pofont fogsz beszerezni. Amúgy se a legjobb csajozási módszer, nagyon sokan biztosan lekoptatnak majd, mivel hirtelen azt se fogják tudni, hogy ki vagy, meg mit akarsz. Ismeretlen emberekkel a mai világban amúgy sem biztonságos lelépni, másrészt lehet, hogy siet, lehet, hogy barátja van stb. Ha most nyuszi vagy oda menni, a negatív vissza jelzések biztosan még kevésbé fognak segíteni.

Viszont, ha szemezget veled, elmosolyodik és a többi, akkor csak tisztázni kell a szándékaidat.

Nem külön faj vagyunk, nincs szükség taktikára.

2016. szept. 17. 22:26
 7/9 anonim válasza:

Aki utcán, tömegközlekedésen próbál csajozni/pasizni, az nálam mindenképpen a paraszt kategória.

Vannak helyek, ahová azért megy az ember, hogy ismerkedjen, szerintem célszerű ilyeneken próbálkozni.

Pl. nyáron a strandon voltam anyukámmal, aki már elmúlt 55 éves, és volt, akit ez se tartott tőle vissza, hogy megpróbáljon felszedni: mielőtt megszólítasz valakit, nézz magadba, hogy érintené a dolog. Ha a szüleivel van valaki, és még csak az irányodba se pillant, jó eséllyel nem akar tőled semmit. Ha a kisgyerekével van, szintén.

2016. szept. 18. 16:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Milyen helyre gondoltál? Szerintem a disco nem a legjobb ismerkedésre.. Csak azért kérdeztem mert észrevettem már többször hogy kb 50m távolságból folyamat egymás szemébe mélyül el a tekintetünk mikor meg elmegy elfog a sajnálat, hogy nem léptem, és azért kérdeztem
2016. szept. 18. 19:13
 9/9 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem, ha az utcán random emberek leszólítanak.
2016. dec. 4. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!