Lányok mit gondoltok az utcán való leszólításról, bejön vagy taszító? Illetve milyen duma jön be nektek? 25/f
Attol fugg hogy nezel ki. Ha jol nezel ki es penzes vagy barhol leszolithatsz lanyokat, barmit mondhatsz ott helyben leszopnak es megb hatod oket, a pasijukat is megcsaljak ha arrol van szo.
Ha nem nezel ki jol es nincs penzed akkor mondhatsz barmit, perverz bunko vagy.
Istenem, miért kell ilyen lealacsonyítóan beszélni. Mintha valami állat megszelíditéséről lenne szó, vagy nem is tudom. Az elsőnek végképp nincs igaza, csak gondolom a sok csalódás. Ha utána fütyülsz, vagy olyat mondasz, hogy "megd.nalak", csak pár pofont fogsz beszerezni. Amúgy se a legjobb csajozási módszer, nagyon sokan biztosan lekoptatnak majd, mivel hirtelen azt se fogják tudni, hogy ki vagy, meg mit akarsz. Ismeretlen emberekkel a mai világban amúgy sem biztonságos lelépni, másrészt lehet, hogy siet, lehet, hogy barátja van stb. Ha most nyuszi vagy oda menni, a negatív vissza jelzések biztosan még kevésbé fognak segíteni.
Viszont, ha szemezget veled, elmosolyodik és a többi, akkor csak tisztázni kell a szándékaidat.
Nem külön faj vagyunk, nincs szükség taktikára.
Aki utcán, tömegközlekedésen próbál csajozni/pasizni, az nálam mindenképpen a paraszt kategória.
Vannak helyek, ahová azért megy az ember, hogy ismerkedjen, szerintem célszerű ilyeneken próbálkozni.
Pl. nyáron a strandon voltam anyukámmal, aki már elmúlt 55 éves, és volt, akit ez se tartott tőle vissza, hogy megpróbáljon felszedni: mielőtt megszólítasz valakit, nézz magadba, hogy érintené a dolog. Ha a szüleivel van valaki, és még csak az irányodba se pillant, jó eséllyel nem akar tőled semmit. Ha a kisgyerekével van, szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!