Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért sérti sok férfi büszkesé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sérti sok férfi büszkeségét és lesznek attól kisebbségi komplexusosak, ha a nő több pénzt keres és/vagy sikeresebb náluk?

Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem közvetlenül ez a gáz.
2017. febr. 2. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Sok évszázados beidegződés, hogy a férfi a családfő, aki erősebb, okosabb, gazdagabb, mint a felesége. Nehéz ezt levetkőzni.
2017. febr. 2. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Engem nem zavarna. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy egy gazdag család aranyifja vagyok, szóval ha az anyagiakat nézzük nekem azok eleve adottak és alapvetően hidegen hagy, hogy ki mennyit keres, vagy mennyi pénze van, számomra ez csupán egy érdektelen információ semmi több, inkább belső értékeket keresek az emberekben. A szüleim hozzám vágtak pár millát,aminek egy részét hedonista módon feléltem, viszont a másik felét befektettem és profitáltam belőle, most épp saját cég alapítására készülök. Amúgy meg tanuló vagyok, jó jegyeim vannak, kapok tanulmányi ösztöndíjakat, meg elvállalok alkalmi munkákat is, ezek persze csak apró pénzek ,de néha azért jólesik, hogy konkrétan megdolgozom egy kis zséért és nem csak valami befektetésnek a tőkéjét aratom le.

Akiknek azzal van baja, h jobban keresel, valószínűleg azon paráznak, hogy így nem érzik férfinak magukat melletted. Elég felszínesen gondolkodnak. Sztem ostobaság a férfiasságot pénzben mérni, nem ettől lesz valaki férfi, én sem a money miatt érzem magam annak.

2017. febr. 2. 14:54
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Na az én volt páromat nem zavarta, semmilyen komplexusa nem volt :-)

Odaköltözött hozzám 2 sporttáskával, (olyan cuccokkal, hogy a felét nem is raktam be a szekrénybe) pénze kevés volt, tehát nem nagyon szállt be a költségekbe, néha vett ezt-azt, és ennyi. Mindene megvolt, autómat is használta.

Ezt átmenetileg még el is viseltem volna, ha látom, hogy igyekszik, csakhogy ő annyira jól érezte magát ebben a helyzetben, úgy elvolt, nem zavartatta magát, és eszébe sem volt normális munkát, pénzt keresni.

Hát ahogy jött, kb. úgy ment.

2017. febr. 2. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

Pont ugyanazért, amiért ugyanezt a kérdést kiírja valaki havonta, ahelyett, hogy rákeresne. A butaság miatt.

Igazából alig sérti pár férfi büszkeségét. Az más kérdés, hogy jellemző néhány nőre, hogy pár hapsi alapján vonnak egy óriási általánosítást.

2017. febr. 2. 15:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészről beidegződés, mint írták.

Másrészről lehet félelem is. Egyik ismerősömék jártak így, hogy a nő nagyon jól keresett, a férfi meg minimálbért. Semmi baj nem is volt ezzel, egészen addig, amíg gyerekvállaláson nem kezdtek el gondolkozni. Hamar rádöbbentek, hogy a férfi keresetéből nem tudnának megélni, a nő nem hagyhatja ott a munkáját 2-3 évig. A férj nem talált jobb munkahelyet vagy csak időszakosan, a nő már nagyon akart volna gyereket,. de nem mertek belevágni. Végül - jó, biztosan volt más problémájuk is, de - elváltak.

2017. febr. 2. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Tényleg a gyerekvállalás miatt.

A nőnek évekig otthon kell maradni, jelentősen lecsökken a munkabírása, mikor gondozni kell a kicsit.

2017. febr. 2. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:
A hagyományos férfiszerep miatt. Ennyi az egész.
2017. febr. 2. 16:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert a férfiegó sérülékeny jószág ám. Úgy kell okosabbnak/sikeresebbnek lenni egy férfinál, hogy észre se vegye.
2017. febr. 2. 20:20
 10/11 anonim ***** válasza:
30%
Az a különbség, hogyha egy férfi keres többet ő sokszor megosztja ezt a nővel. A nő ezt nem teszi meg. Vagy nem úgy teszi meg, hogy ne várna valamit. És az meg tartósan nem jó érzés, hogy az egyik fél sokkal jobb körülmények között él, de ebből a másik nem részesül.
2017. febr. 3. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!