Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Mit dicsérjen rajtatok egy férfi?
Kíváncsi lennék milyen típusú bókoknak szoktatok igazán örülni vagy nem örülni. pl Szép a szemetek/hajatok/arcotok, vagy okosak/ügyesek/kedvesek vagytok.
Ha kapacitálhatók vagytok, írjátok le életetek legjobb és legrosszabb bókját is.
Köszi előre is :)
Ami a legjobban esett, az az volt, hogy "eszméletlen vagy".
A belsőmnek, humoromnak szólt, annak, aki mindig voltam és leszek. És akkor még kövér voltam, mint egy disznó, barátilag mondta.
De nem tudom, nekem a külsőmre tett bók taszító. Talán pont azért, mert tudom, hogy az változó, és mindig a belsőmre támaszkodtam.
Hát például nekem nem túl divatosak a melleim, és olyan jólesett mikor egy fiú bezécgette és dicsérte őket :)
Ami szép rajtam azt én is tudom, hogy szép és kevésbé hoz lázba a magasztalása.
Bármilyen bóknak örülök, minden mennyiségben, külsőre és belsőre vonatkozólag egyaránt :)
A legutóbbi ból, amit kaptam és nagyon jól esett azt volt, amikor a párom azt mondta, hogy megdícsértek a szülei, amiért ilyen finomakat sütök és hogy nagyon ügyes vagyok és büszke, amiért az ő barátnője vagyok.
Hát, nagyon megmelengette a szívem :)
Mindegyik jól esik. A lényeg, hogy dicsérje a külsőt is, meg a belsőt is, és tudja, hogy egyensúlyozza a kettőt.
Nem tudom a legjobb, legrosszabb bókokat, de volt pár kifejezetten vicces.
Sokszor kaptam azt, hogy milyen szép kék szemeim vannak. Ami nagyon aranyos, csakhogy a szemeim zöldek... :D
Azt, ami neki tényleg tetszik bennem. Ha épp a szemembe néz, és rájön, hogy szép a szemem, akkor dicsérje azt. Ha épp valamiben ügyes voltam, akkor azt. A jó bók attól jó, hogy őszinte.
BMW
Nem értek egyet, a barátom mindig érezteti, hogy nagyon szerencsésnek tartja magát amiért velem van, de abszolót nem vagyok semmiféle "fölényben", mert én ugyanezt érzem és éreztetem vele. (mármint hogy én szerencsés vagyok)
Az exem tojt rám ilyen téren, nem véletlenül nevezhetem "exem"-nek :3
Én nem igazán szeretem a bókokat, főleg, ami a küldősre vonatkozik...
Túl "kötelességszagúnak" tartom vagy, olyannak, amit "illik" mondani, vagy pedig azért mondják, mivel szeretnének valamit (szívességet, szexet, segítséget)
De, a váratlanul jött és tényleg őszinte bókoknak, néha szoktam örülni.
Kicsit, ezek a bókok olyanok, mint mikor a kutyát tanítja be az ember. Ha valamit megcsinál és jól, megdicsérjük és megjutalmazzuk!
Nekem a felém nyújtott gesztusok vagy cselekedetek sokkal többet jelentenek egy-egy bóknál.
Lehet, hogy rosszul látom...
A külső dicsérgetése nekem nem jön be, szerintem nagyon béna, ha valaki pl. azt mondja, hogy "szép a szemed".
A legszebb bók? Szülés után a párom azt mondta, hogy le a kalappal előttem és nagyon szeret mindkettőnket. Eddig ez vitt mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!