Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Lépten nyomon bepróbálkoznak a pasik, pedig semmi okot nem adok rá.
Huha, most panaszkodsz vagy dicsekszel? ;)
En par evvel vagyok csak fiatalabb es eggyel kevesebb a gyerekem, mint neked, es ram ram se neztek a pasik soha eletemben. Na jo, a ferjem igen. Nekem nincs onbizalmam, ettol aztan a kisugarzasom is szurke eger, szinte lathatatlannak erzem magam sokszor. Mondjuk csunya is vagyok, de tapasztalataim szerint ez kevesbe szamit a ferfiak nagy reszenek. Inkabb a kisugarzas szamit. Ha te nagybetus Nokent tekintesz magadra, akkor nagyon is vonzo leszel. Ha meg mellette baratsagos vagy, kedves, nem csoda, ha ragadnak rad a ferfiak.
Miért kéne neki örülni? :D Velem is ez van, és engem is nagyon zavar, nem szeretem az embereket, félek az idegenektől, és pont (képzelem, hogy ezen tulajdonságaim alapján milyen jó kisugárzásom lehet :D ) Attól meg az én életem miért lenne jobb, hogy valaki, akit életemben először látok, jól meghúzna? :D Csak a pasik hiszik, hogy ez olyan földöntúli jó érzés, hogy minél többen a két lábon járó puncit látják bennünk, hát igazán hízelgő. Egy szociális fóbiásnak meg magyarázhatod, hogy örüljön neki. Van, aki nem vágyik figyelemre, és akkor boldog, ha senki nem veszi észre, és kész.
Kérdező: mint írtam, nekem is hasonló a helyzetem, fogalmam sincs, hogy mitől lehet, a külsőm semmi extra (rövid világosbarna haj, átlag magasság, átlag alkat, ápolt vagyok mindig, de 0 smink, 0 frizura, öltözék sima fekete farmer, sportcipő/csizma, sima póló, meg hőmérséklettől függően egyszínű belebújós pulóver, vagy sima barna kabát), a viselkedésem zárkózott (zenehallgatás, könyvet olvasok kb megállás nélkül, amint kiteszem a lábam a lakásból, és senkire nem nézek rá), valamiért mégis betalálnak... :/ Remélem jön valami hasznos válasz, mert nagyon érdekelne engem is.
5-ős: Nem mondták azt, hogy meghúznák őt.
Kérdező: Én örülnék, ha valaki rám nézne, de én még helyet sem tudok mondani, ahol találkozhatnék olyan palival, aki számomra potenciális lenne. Gondolom vlmi nagyvárosban laksz. Én kisvárosi vagyok, itt aztán az építőmunkásokon és a részegeken kívül senki Rád sem hederít, az utcán nem találsz embereket sem!
5
Ha valaki odalép, és udvariasan meghívna egy italra, az már egyből perverz és csak "azt" akarja? Ma már annyira nem lehet sehol sem ismerkedni, hogy kínjukban sokan az utcán próbálkoznak, és ezért nem kell őket elítélni. Vissza lehet az ilyeneket ugyanolyan udvariasan utasítani, és ha ez sorozatosan történik meg, akkor az egy visszaigazolás arról, hogy valószínűleg vonzó vagy és jó a kisugárzásod. Láthatod, az 1. hozzászóló életéből pont az hiányzik, ami Neked és a kérdezőnek teher. Egy 40-es nőnek ezt pozitívan kéne felfogni, mikor az a buta tévhit terjedt el, hogy minél idősebb egy nő, annál inkább nem kell senkinek. Én 30-as férfi vagyok(éppen pár nélkül), és bár nem gyakran, de előfordul, hogy az utcán egy külsőre szimpatikus nővel véletlen összeakad a tekintetünk, vagy látom, hogy megnéz, és egy ilyen szituáció be tudja aranyozni a napomat. Csak egy idegen, de akkor is. 3-as voltam.
Ja. Pasiként könnyű az ilyennek örülni, nincs benne a pakliban, hogy hazáig követ, vagy bánt.
Legutoljára mikor ilyen történt épp jövök haza, koncentrálok, hogy ne essek seggre a jégen, elmegyek a sarki szoli mellett és elém ugrik egy teljesen normális kinézetű pasas, hogy "Miért nem mosolyogsz? Mindig szomorkodsz? Hova mész? Mehetek veled?" És ahogy próbáltam kikerülni, mindig elállta az utam.
Ez így utólag nem hangzik horror sztorinak, de mikor benne vagy, nem tudod, hogy mikor ránt elő egy kést például.
5-ös vagyok
Aha, mert ha egy vadidegen rám néz, és az alapján leszólít, hogy hogy nézek ki, azt biztos a személyiségem fogja meg, és a lelkem mélységei érdeklik :D Hagyjuk már. :D
Nem mondom, hogy minden pasi "csak azt" akarja, de valahogy nem hiszem el, hogy ha 10 másodpercig lát, majd bepróbálkozik, akkor azt a belső értékeim fognák meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!