Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom kideríteni, hogy az utcabeli, házas férfi flörtöl-e velem, vagy én értem félre?
2 éve lakunk itt, 1 éve vettem észre, hogy ha autóval elhajt a házunk előtt és én kint vagyok, nagyon néz, néha még vissza is fordul. Ha egy nap 5x találkozunk, annyiszor köszön. Széles mosollyal integet, minden alkalommal. Viszont ha a felesége ott van, oda sem pillant, csak int, de nem néz rám.
Tininek érzem magam, már én is azt nézem, keresi-e a tekintetem, hogy vajon csak beképzelem az egészet, vagy szimpatikus vagyok neki. Már lépett volna, ha akar valamit?
Hogy tudnám kideríteni, milyen jeleket figyeljek?
Ennyi rosszindulatú embert... Mindenki szentfazék, ne törődj velük. Persze jól esik, de ez nem jelenti azt hogy lépnél is, vagy akármi többet képzelsz bele, egyszerűen ki akarod deríteni és kész.
Ha esetleg legközelebb összefuttok akkor szólítsd meg mi újság, de ne kihívóan. Ennyi belefér, hiszen mégiscsak szomszédok vagytok. Ahogy beszél hozzád abból úgyis meglátod, hogy flörtöl veled vagy szimplán csak egy ilyen típusú ember aki széles mosollyal üdvözöl, és kicsit flörtöl a nőkkel. Vannak olyanok akik kicsit szeretnek flörtölni, de sosem lépik át a határt. Ebben szerintem nincs semmi rossz, persze rosszul tud esni, de ha minden rendben van a kapcsolatban akkor ezt el lehet fogadni ha valaki ilyen típus. Amikor a feleségével sétálnak arra, akkor lehet hogy azért nem köszön úgy, mert a felesége féltékeny típus és volt már ebből probléma. Attól ugyanúgy köszön, nem bunkó.
Lényeg a lényeg, én azt gondolom ő csak ilyen típus, ha mindketten szinglik lennétek, akkor lépne, de mivel tiszteli a feleségét és a ti házasságotokat, ezért ez megmarad ennyinek.
Igen, szeretne veled összejönni, de bonyodalmat nem akar. És te mit akarsz? Kideríteni, hogy szeretne-e lefeküdni veled? Szeretnéd tudni, hogy ennek mik a biztos jelei?
Hát akkor mosolyogj rá kacéran, amikor egyedül van, és légy teljesen semleges, amikor a nejével. Hamarosan meg fog szólítani, és talán nyílt ajánlatot is tesz. És akkor mit fogsz csinálni? Megalázod, durván visszautasítod? Vagy még egy kicsit szóban is hitegeted, és azután bepanaszolod a férjednél, hogy ő is féltékenykedhessen kicsit?
Érzed már, hogy valami nem gömbölyű?
Nagyon helyesen mondod: tininek érzed magad. Az is vagy, úgy gondolkozol.
Sajnos félek, hogy nem lesz elég neked a tudat, hogy egy másik pasi is vonzónak talál, bizonyosságra törsz. Elárul a kérdésed: "milyen jeleket figyeljek?" Egy hűséges feleség észrevenné a jeleket, de nem figyelné őket. Talán elégedett lenne a sikerével, de nem akarna semmit kideríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!