Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem egy tinivel kavar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egy tinivel kavar?

Figyelt kérdés

A férjem odaadta a teloját tegnap hogy arról írjak sms-t egy közös barátnak,amikor a viber iszonyatos mennyiségű üzeneteket kezdett küldözgetni. Véltelenül hozzáért az ujjam(már kb 10 percig jöttek-jöttek az üzenetek,nem tudtam sms-t írni) és látom hogy egy kb 18-20 éves kiscsaj írja hogy na akkor most szombaton végre talizunk?már 2 hete nem találkoztunk.

És buliba invitálta a férjem,elmesélte,hoy mi volt aznap az egyetemen,mert hogy jaj ez az első félév olyan húzós a gimi után. És hogy már eldöntötte,hogy akkor járja ak e????

Na most erre ti mit reagálnátok? Mert én az eszem eldobom....hogy a férjem mi a francot művel egy kislánnyal,de a csajszi is mit gondol magáról,hogy egy 42 éves férfivel akar "járni"?

Ahogy láttam minden nap beszélgetnek...akkor már kicsit körbenézten és minden második este fél órákat dumcsiznak telefonon...

Nem tudom mit gondolnak magukról a mai 20 évesek,de komolyan....

41N

2017. febr. 1. 11:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

""elképzelhető, hogy a kiscsaj van rátapadva valahonnan, ő meg nem tudja lerázni. ""

Naa ilyen nincs,hogy nem tudja lerázni! Ne nevettesd már ki magadat! Viberen is lelehet tiltani,de szerintem a pasikának ínyére van a dolog! Egyáltalán,honnan tudná a csaj a számát?Csak ő adta meg! Nehogy már a csaj legyen a hibás,mert ez a sunyi a párja mellett flörtölget és ki tudja még mit csinál!?

2017. febr. 4. 13:43
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Sztem kamu a kérdés:D Nincs az a férj aki odaadja a feleségének a telóját, mikor szeretője van, vagy annak megszerzése már folyamatban.

De, ha esetleg mégis igaz lenne, az is lehet h a férjed csak szórakozik, nem akar komolyan semmit a lánytól. Találkoztam már ilyennel, hogy elcsevegnek neten "kislányokkal" a pasik, de ennyi, nem lépnek tovább. Még ha találkoznak akkor sem feltétlen lesz szex. A mai világban mikor könnyű kapcsolatot létesíteni neten bármilyen korú,nemű egyeddel kíváncsi az ember, meg jól esik kicsit kicsatolni a mindennapokból. Minden esetre felnőtt nő vagy, állj elé és beszéld meg vele. Ne viselkedj Te is úgy mint egy 20 éves aki a neten picsog ha valami nem stimm az életében.

2017. febr. 4. 14:30
 23/29 anonim ***** válasza:

Lehet válni akar es nem veletlen tárta eled.

Az is lehet egy eltitkolt lánya

2017. febr. 4. 15:24
 24/29 A kérdező kommentje:

Jézus...nem eltitkolt lánya és nem kamu a kérdés...

Szerintem nem a kislány van rátapadva...ha így lenne,lehetne tiltani, nem kellene találkozni vele.

Ő nem tudja még hogy én tudom,de ma este el akarom mondani,mielőtt elindul találkozni a kiscsajjal...merthogy azt beszélték. Hallotam őket szerdán telwfonon beszélni, "majd beszélünk puszi"-val köszönt el tőle a férjem...szóval 100% hogy nem arról van szó,hpgy nem tudja lerázni...

2017. febr. 4. 15:44
 25/29 A kérdező kommentje:

Na meg gondolom a pénze is csábító...két cég igazgatójaként.

De ha nem a pénzről van szó....nem értem egy fiatal kislány miért nem 20 évesekkel ismerkedik...biztos pörgősebbek...jézus. Mindegy,kivagyok.

2017. febr. 4. 15:47
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Meg mindig nem a 20 eves kislany a lenyeg. Mert neki lehet imponalo ahogy mondod a "penzes idos pasi", de majd tovabb lep majd lesz elete...

Kerdes az veletek mi lesz. Ha nem ez a kiscsaj akkor mas...? Maga a teny a gond! Szerintem

2017. febr. 4. 16:19
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Na kérdező,borítottad a bilit? Mire jutottatok?
2017. febr. 4. 20:22
 28/29 A kérdező kommentje:
Na kiderült. A kiscsaj hívta, ő a mosdóban volt ,a telwfonja meg a konyhapulton,némítva. Észrevettem,felvettem, mondta hogy xy felesége vagyok,mit szeretne:) valami köhögés a vonal túloldalán és letette. 2 perccel később visszahívtam,tiltva volt a szám. A kis drága nem tudott rólam ezek szerint:) megbeszéltük,külön folytatjuk tovább.
2017. febr. 4. 20:25
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy nem tudott Rólad! Szomorú a történet vége, de reméljük,hogy megtalálod a hűséges társad, szívből kívánom Neked!
2017. febr. 4. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!