Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éltetek teljesen egyedül? Ha igen mennyi időt, és hogyan bírtátok?
Arra vagyok kíváncsi, hogy éltetek-e teljesen egyedül már, pl egy albérletben, hogy felköltöztetek valahova, és nem volt párod, meg haverok stb, nem ismertél senkit?
Én most ebben a helyzetben vagyok, s bár próbálom lekötni a szabadidőmet, de sajnos így is túl sok időm marad agyalni.
26 vagyok, és 1 hónapja vagyok egyedül, egy tönkrement kapcsolat után jártam így.
(igen kérdeztem már itt mindenfélét aki felfedez párhuzamot)
De most az érdekel, hogy aki volt ilyen cipőben, hogyan találta meg a boldogságát egyedül?
Szóval akkor lényegében nekem is szakembert javasoltok?
Én elég erősnek érzem magam hogy leküzdjem ezt egyedül, csak az idő a kérdés. Mert egyedül lehet 1 évig eltart, de szakemberrel csupán csak pár alkalom lenne?
Megérné rááldozni a pénzt?
igen sajnos én is ebbe ütközöm bele...
Viszont tudom h reménytelennek látod, de kéne valami amibe belekapaszkodsz, ami hajt előre. Én is nagyon lent vagyok, de egyszerűen muszáj valami ami hajt, ami visz...
én online is ismerkedek 20 ból 1 ha visszaír, és lesz folyamatos párbeszéd. De ott is sok huszonévesnek gyereke van, meg férje ilyenek, és csak "buliból" van fent.
De elkanyarodtam a kérdéstől kicsit.
Ezt én sem értem, amikor azt mondják, hogy előbb fogadjam el önmagam, és utána fognak szeretni.
Pont fordítva van, mások visszajelzése alapján egy idő után már nem tudom elfogadni önmagamat sem.
Pár és haverok nélkül igen, de mivel nem szeretem szórni a pénzt, mindig voltak lakótársaim, néha szobatársaim is. Éltem itthon 2 különböző városban egyedül, összesen 5 lakásban, koliban és albiban egyaránt, mindig ismeretlenekkel költöztem össze. Plusz éltem külföldön, a szülőházamtól 800 km-re apartmanos "munkásszállón", szintén tök egyedül mentem ki.
Könnyen ismerkedek, és onnantól, hogy barátkozni kezdesz, kinyílik a világ, mert aki otthonosabb nálad (pl már egy ideje az adott városban él), az jobban tudja, mi merre, és adhat tippeket. Én úgy tudtam meg, hogy létezik wakeboard nevű sport, hogy egyszer láttam a munkatársamat egy furán rövid "szörf"deszkával mászkálni, és megkérdeztem tőle, mi az, és hova viszi. Ahova most költöztem, nem messze van egy pálya, nyáron megyek kipróbálni. :)
Szóval szerintem egy jó alap, ha legalább nem egyedül élsz egy lakásban, abból ki lehet indulni már, meg hát anyagilag is jobban kijössz, ha osztoztok a költségeken. Ha egyedül fogsz élni, javaslom, hogy nézz utána, milyen lehetőségeid vannak a hobbijaidnak élni, kiállítások, könyvklubok, sportlehetőségek, bármi, és ha ott ismerkedsz, már van egy közös témátok.
Teljesen egyedül maradni nem célszerű, mert egyrészt az ember nem arra lett kitalálva, hogy elszigetelten éljen, másrészt szerintem nem lehetsz igazán boldog, amíg nem ismered a lehetőségeidet, és csak tengsz-lengsz a világban.
igen, ez így van.
viszont ez egy pici város, nem túl sok lehetőség van, plusz aki itt él, és eddig beszéltem vele stb mindenki utálja...kevés fiatal, kevés programlehetőség stb.
jobb híján egy pubba szoktam lejárni, egyedül, bár nem sokra jó ez sem.
Szobatárs stb nem tudok, mert 1 szobás lakás, 1 franciaággyal XD szóval érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!