Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti éltetek teljesen egyedül?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éltetek teljesen egyedül? Ha igen mennyi időt, és hogyan bírtátok?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy éltetek-e teljesen egyedül már, pl egy albérletben, hogy felköltöztetek valahova, és nem volt párod, meg haverok stb, nem ismertél senkit?

Én most ebben a helyzetben vagyok, s bár próbálom lekötni a szabadidőmet, de sajnos így is túl sok időm marad agyalni.

26 vagyok, és 1 hónapja vagyok egyedül, egy tönkrement kapcsolat után jártam így.

(igen kérdeztem már itt mindenfélét aki felfedez párhuzamot)

De most az érdekel, hogy aki volt ilyen cipőben, hogyan találta meg a boldogságát egyedül?

2017. febr. 1. 07:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Szóval akkor lényegében nekem is szakembert javasoltok?

Én elég erősnek érzem magam hogy leküzdjem ezt egyedül, csak az idő a kérdés. Mert egyedül lehet 1 évig eltart, de szakemberrel csupán csak pár alkalom lenne?

Megérné rááldozni a pénzt?

2017. febr. 1. 09:54
 12/22 anonim ***** válasza:
41%
Én nem kenem másra a boldogtalanságom,nem más miatt vagyok ronda, így születtem, mások erről nem tehetnek, arról sem,hogy van ízlésük. Pedig az úgy van,ahogy mondom, nem kell ide semmilyen szakember. Önbizalomhoz kell pozitív visszajelzés, különben ha csak úgy a semmire van önbizalma az embernek, és eszébe juttatják,hogy valójában egy senki,akkor akkorát lehet "zuhanni",hogy abban hiba nincs. Mit gondolsz világ életemben ilyen voltam? Közel sem, kis srác koromban volt önbizalmam, csak ugye nem egy lányka tudatta velem,hogy ronda vagyok, aztán szépen lassan elmult az önbizalom. A kérdezőnek:Fiatalabb koromban 20-on egy két évesen volt olyan korszakom,hogy felzselézve hordtam a hajam, akkor pár csajnak valamennyire bejöttem, egy kettő kezdeményezett is, de az lett a vége,hogy nekik inkább az exük kell. Most meg már nem hordom úgy a hajam, ritkult is, nem állna úgy,mint anno,meg a másik,hogy 30 múltam, már kinőttem a belőtt séró korszakból. A hajam mostanában vagy ilyen oldalra fésült, de nem annyira "okos kisfiú" stílusban, vagy pedig levágatom rövidre. Már ideje is lenne elmenni levágatni,mert már nagy. Legalább elbeszélgetek a fodrász csajjal, akinek persze milye van..párja :(
2017. febr. 1. 10:04
 13/22 anonim ***** válasza:
41%
Még annyit hozzáfűznék ehhez a boldogsághoz,hogy egész jól elvagyok magamnak, elfilmezek, vagy xbox, akármi,minden rendben van,amíg eszembe nem jut a párkapcsolat. Magával a témával nem is lenne baj, csak ugye a tudat,hogy nekem soha nem lesz benne részem.
2017. febr. 1. 10:08
 14/22 A kérdező kommentje:

igen sajnos én is ebbe ütközöm bele...

Viszont tudom h reménytelennek látod, de kéne valami amibe belekapaszkodsz, ami hajt előre. Én is nagyon lent vagyok, de egyszerűen muszáj valami ami hajt, ami visz...

én online is ismerkedek 20 ból 1 ha visszaír, és lesz folyamatos párbeszéd. De ott is sok huszonévesnek gyereke van, meg férje ilyenek, és csak "buliból" van fent.

De elkanyarodtam a kérdéstől kicsit.

2017. febr. 1. 10:11
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Értsd már meg, nem attól leszel boldog, hogy jól nézel ki. Ha ennél nem látsz tovább, akkor a te hibád. Attól, hogy nem nézel ki jól, még lehetsz sikeres az életben, amitől lesz önbizalmad. Ha ennyire csak a külsővel foglalkozol, hát meg is érdemled, hogy így élj. Tűzz ki magad elé célokat, sportban, munkában. De ha ennyire sajnáltatod magad, és ennyire egy rinyagép vagy, akkor nem csodálom, hogy mindenki elkerül. Én is elkerülnélek messziről.
2017. febr. 1. 10:14
 16/22 anonim ***** válasza:
65%

Ezt én sem értem, amikor azt mondják, hogy előbb fogadjam el önmagam, és utána fognak szeretni.

Pont fordítva van, mások visszajelzése alapján egy idő után már nem tudom elfogadni önmagamat sem.

2017. febr. 1. 10:23
 17/22 anonim ***** válasza:
En egyetem utan kerultem egy tok idegen varosba, epp akkor szakitottam a parommal, es akkor kezdtem el dolgozni, addig sosem eltem egyedul, akkor egyedul bereltem egy lakast. Szoval nagy valtozas volt, de elarulom, akkor kezdodott eletem legboldogabb idoszaka, ami kisebb-nagyobb hullamvolgyekkel maig tart.persze en is megsirattam a paromat, de rajottem, hogy fontos a pozitiv hozzaallas es meg kell latni a dolgok jo oldalat. Eletemben eloszor a magam ura voltam, nem ellenoriztek a szuleim, azt csinaltam es akkor amikor akartam.rajottem, hogy a parommal baromira nem illettunk ossze, nagyon mast akartunk az elettol, ez a felismeres segitett feldolgozni a szakitast. Munkaba jartam, munka utan tanultam, eljartam aerobicra, beiratkoztam tancra, megismertem ezaltal uj embereket. Es, egy ido utan kinyiltam. Elveztem, hogy egyedul vagyok es azt csinalok, amit szeretek, a munkamban, szabadidomben egyarant. Nem csak parral lehet boldognak lenni, nezd meg hany parkapcsolatban elo ember boldogtala. Sot amig egyedul nem tudsz boldog lenni, addig kar uj kapcsolatot keresni. Ez persze eltart egy ideig, csak most szakitottal. De nem mondja senki, hogy kapcsolatbol kapcsolatba kell ugrani. En ritkan talalkozok valakivel aki megfog, de erdemes kivarni.
2017. febr. 1. 10:41
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Sokat éltem egyedül, itthon is és más országokban is és jó volt, felfedezni az újat, szembenézni a nehézségekkel, megoldani azokat és új embereket megismerni, nekem ez mindig egy kihívás és szinte soha nem unatkoztam, habár egy egy szakítás után én is boldogtalannak éreztem magam és eléggé életképtelenek, de az átmeneti állapot, biztosan nálad is és idővel az egyedüllétnek is megtalálod az előnyét, ha most még nem szeretnél párkapcsolatot.
2017. febr. 1. 12:14
 19/22 anonim ***** válasza:

Pár és haverok nélkül igen, de mivel nem szeretem szórni a pénzt, mindig voltak lakótársaim, néha szobatársaim is. Éltem itthon 2 különböző városban egyedül, összesen 5 lakásban, koliban és albiban egyaránt, mindig ismeretlenekkel költöztem össze. Plusz éltem külföldön, a szülőházamtól 800 km-re apartmanos "munkásszállón", szintén tök egyedül mentem ki.

Könnyen ismerkedek, és onnantól, hogy barátkozni kezdesz, kinyílik a világ, mert aki otthonosabb nálad (pl már egy ideje az adott városban él), az jobban tudja, mi merre, és adhat tippeket. Én úgy tudtam meg, hogy létezik wakeboard nevű sport, hogy egyszer láttam a munkatársamat egy furán rövid "szörf"deszkával mászkálni, és megkérdeztem tőle, mi az, és hova viszi. Ahova most költöztem, nem messze van egy pálya, nyáron megyek kipróbálni. :)

Szóval szerintem egy jó alap, ha legalább nem egyedül élsz egy lakásban, abból ki lehet indulni már, meg hát anyagilag is jobban kijössz, ha osztoztok a költségeken. Ha egyedül fogsz élni, javaslom, hogy nézz utána, milyen lehetőségeid vannak a hobbijaidnak élni, kiállítások, könyvklubok, sportlehetőségek, bármi, és ha ott ismerkedsz, már van egy közös témátok.

Teljesen egyedül maradni nem célszerű, mert egyrészt az ember nem arra lett kitalálva, hogy elszigetelten éljen, másrészt szerintem nem lehetsz igazán boldog, amíg nem ismered a lehetőségeidet, és csak tengsz-lengsz a világban.

2017. febr. 1. 12:52
 20/22 A kérdező kommentje:

igen, ez így van.

viszont ez egy pici város, nem túl sok lehetőség van, plusz aki itt él, és eddig beszéltem vele stb mindenki utálja...kevés fiatal, kevés programlehetőség stb.

jobb híján egy pubba szoktam lejárni, egyedül, bár nem sokra jó ez sem.

Szobatárs stb nem tudok, mert 1 szobás lakás, 1 franciaággyal XD szóval érted...

2017. febr. 1. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!