Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy egy több éves barátságból szerelem lesz?
Nos, nem ismerlek benneteket, így nem tudom az okát, miért alakult így köztetek. Lehet, hogy nem érdekled őt mint nő, vagy gátlásos, vagy buzzantó, vagy fél kötődni, ki tudja. Ha többet akarna, akkor szerintem testileg is közeledett volna (érintések, simogatások), elhívott volna valahová.
A barátság és a szerelem... Nos, talán elmondanám a saját példámat. A boldog békeidőkben megismertem neten egy lányt, leveleztünk, cseteltünk, volt, hogy szinte minden nap. Ez ment vagy 1-1,5 évig, mert valószínűleg nem tudtunk volna találkozni, és közben mi is gyakorlatilag mindent megtudtunk egymásról. Aztán úgy hozta az élet, hogy találkoztunk, és első pillantásra belezúgtam, az más kérdés, hogy már régebb óta vonzódtam hozzá. Végül nem lett belőle semmi, mert a korkülönbség miatt nem mertem közeledni hozzá, és nem mertem elmondani, hogy mit érzek, így megmaradt egy baráti találkozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!