Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékenyek lennétek ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenyek lennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Azt a táncos kérdést nem én írtam ki nemrég csak arról jutott eszembe:

Féltékenyek lennétek, ha a barátnőtök elkezdene társastáncot tanulni számotokra ismeretlen emberekkel? Mit szólnátok hozzá? Vagy örülnétek, hogy talált egy jó hobbit?

2017. jan. 30. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Beiratkoznék vele.
2017. jan. 30. 15:11
 2/4 A kérdező kommentje:
1.: és ha pl ti nem akarnátok táncolni tanulnibés ezért egyedül menne?
2017. jan. 30. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Egészségére.

Én utálok táncolni, a szalagavatómon sem voltam hajlandó, úgyhogy még örülnék is neki, ha az ilyen vágyait ki tudja élni valahol. Persze, a bizalmammal csak egyszer lehet visszaélni.

2017. jan. 30. 16:46
 4/4 DexaN ***** válasza:
Én is utálok táncolni, de beiratkoznék vele, mert ha megtanulok táncolni még később jól jöhet, nem beszélve az együtt töltött időről. Ha látom rajta hogy olyat csinál amit szeret és ráadásul velem, az biztos sokat tenne a kapcsolathoz. 27F (am most csak azért tanulok táncolni hogy csajozhassak salsa partyn, most lehet mondani, hogyha úgy jönnék össze valakivel az gáz lenne, de a műhelyben nem fogok becsajozni, már feladtam hogy olyat találjak akivel közös az érdeklődési körünk és nem ronda)
2018. jan. 19. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!