Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk féltékenyek lennétek ez esetben?
A barátnődnek van egy fiú barátja.
Egy közös képük a profilképe facebookon.
És egy alkalomkor a barátnőd a legjobb barátjával beállítana a lakásotokba, hogy bemutassa neked. Ez így okés lenne szerintetek? Nem éreznétek féltékenységet, eltudnátok fogadni, hogy van a barátnőtöknek egy második fontos személy az életében?
Nekem az is kellemetlen volt, hogy a csaj bemutatott a barátjának. Mivelhogy akkor én voltam a lány fiú barátja( velem csalta a szerencsétlent) máig nem is értem hogyan is gondolhatta 😆
De a vége happy end: azóta is együtt vannak. A viszonyunk kb 2evig tartott.
Vagyis a barátnődnek (akivel együtt vagy) van egy fiú barátja ( barát a szó elsődleges értelmében, tehát nincsenek együtt, nem jarnak stb.). Jól értem?
Nem, nem zavarna. Nekem is vannak lány barátaim, elég szoros barátságunk van, sosem csalnám meg velük az egyébként nem létező barátnőmet, akiben pedig megbíznék annyira, hogy nem csalna meg a fiú barátjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!