Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúnak hosszabb haja van és nagyon jól áll neki mi a francért vágatja le rövidre és bénára?
Figyelt kérdés
A sulimban szinte minden fiú ezt csinálja, és elég idegesítő... =_= Ha egyszer tök jól áll miért kell elcseszni a hajukat? T.T2010. máj. 6. 20:33
11/19 anonim válasza:
Hattalmass nagy Ő-je lehetett a barátnődnek,ha csak a külseje miatt képenröhögte! Szerintem inkább EZEN kéne elgondolkodni,nem pedig azon,hogy miért van a kérdésben említett jelenség. Mondjuk 15 évesen szerintem még a szerelemmel sincsen tisztában,nem hogy még a nagy Ő fogalmával... :D nagy Ő-t az ember nem kinézet alapján ítél meg ;)
12/19 anonim válasza:
kultúra kérdése is valamennyire. pl én franciákkal dolgozom, és szinte az összes 40es hapsinak hosszabb haja van, na jó, ez a macsósra vágott hosszú, ami divat most a tini fiúknál.
szerintem jól áll nekik. hiába lóg a szemükbe néha..:D
13/19 A kérdező kommentje:
Bocs de hajfétisem van, az meg más kérdés, hogy én se vagyok valami hűdecsinos, szóval gondolom rajtam is röhögnek, akkor meg én miért ne röhöghetnék másokon? Annak a gyereknek meg úgy is ott nyalizik a sok ribanc az osztályában, szóval mindegy neki. :P
2010. máj. 6. 20:48
14/19 A kérdező kommentje:
Jó, hát a nagy Ő-t képletesen értettem, mert elég hamar kiszeretett belőle. :D De hát ilyen korban még csak a külsőt nézzük, főleg ha nem ismerjük az illetőt. Ezért nem voltam én még igazán szerelmes. :P
2010. máj. 6. 20:50
15/19 anonim válasza:
nekem derékig érő fekete hajam van ... ok hogy lány vagyok de ha én nem halok bele hogy melegem van akkor nehogymár egy fiu ne birja ki a kis alighogy vállig érő hajat ..vagy rövidebbet..
16/19 anonim válasza:
Hajfétis? Ilyenről se hallottam még.
Bele akarsz túrni a frissen mosott, dús, csillogó bársonyos (és persze korpamentes) fejbundámba?
Ahh... Kényeztess te ribanc!
18/19 anonim válasza:
Szia!
Nagyon egyszerű okokból is akár. Pl:uszodába jár télen és elege van a folyamatos hajszárításból. Vagy mert a haja már töredezik és nem tetszik neki. Lehet, hogy egy nap úgy kel fel, hogy ma valamilyen furcsa okból kifolyólag levágatja..én ezekért szoktam levágatni ha hosszú.
Üdv
MM
19/19 anonim válasza:
mintha csak a barátnőm kérdezte volna XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!