Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi az a magasság ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi az a magasság ami alatt semmiképen nem jönnétek össze egy férfival?

Figyelt kérdés
Tehát mi az a magasság ami számotokra még éppen, hogy elfogadhtató?
2017. jan. 28. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
7%
165 vagyok de elég jónak számítok szóval a jobbak közül válogatok. Ők pedig olyan 185nél kezdődnek, de nem bánom ha 190 és mondjuk vízilabdázik is.
2017. márc. 2. 19:21
 22/61 anonim ***** válasza:
13%

Majd találsz egy kis növésű csajt, aki még nálad is alacsonyabb. Addig meg kitartást!

Vigasztaljon, hogy a dagi nők élete is pont ilyen nehéz.

2017. márc. 2. 19:25
 23/61 anonim ***** válasza:
29%
180cm (N178cm)
2017. márc. 2. 19:40
 24/61 Líz2017 válasza:
78%

Én 176cm 28 éves lány vagyok és ezelőtt két évvel mentem hozza egy nálam kb 3cm-el alacsonyabb fiúhoz. Nagyon szeretjük egymást és tervezzük a gyerekeket.

Az elején fura volt hogy alacsonyabb mint én, de már nem zavar.

2017. márc. 2. 19:51
 25/61 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom, hogy van-e ilyen nálam. Törpenövésű (genetikai rendellenességgel született) fiú is tetszett már meg, más kérdés, hogy végül nem lett belőle semmi.

Mindenesetre úgy 165-től lefelé gondolkoznék el a dolgon. Szerintem túl tudnám rajta tenni magam, ha egyébként jól kijönnénk. Jómagam 160 vagyok és állandóan magassarkúban járok, emellett van rajtam felesleg is (ha már szóba került a téma a korábbi válaszokban).

2017. márc. 2. 20:58
 26/61 anonim ***** válasza:
91%

Bár lányokat szólítottál meg, mégis válaszolok. 165 cm vagyok, és az életemre rányomta a bélyegét az alacsonyság miatt elszenvedett hátrány. Mindazonáltal 4 hosszú (sokéves) és 2 rövidebb, pár hónapos párkapcsolatom volt. Nehezen indult, aztán felfutott, harmincéves korom körül válogathattam.

Talán egy nőm volt, aki alacsonyabb volt, mint én.

Meg kellett barátkoznom a helyzettel, hogy rengeteg lány van, akire nem is gondolhatok, de maradt még elég.

Természetesen egy se volt, aki a termetem miatt szeretett volna. Nagyképűen hangzik, de a személyiségemmel tudtam közel kerülni hozzájuk. Mindet szerettem, és ezt megpróbáltam kimutatni. Az ágyban mindig igyekeztem annyit adni, amennyit csak bírtam.

2017. márc. 2. 21:00
 27/61 anonim ***** válasza:
0%

még nem gondolkoztam ezen, de még pár ilyen kérdés, és...

ez olyan, mintha nőként felhívnád a figyelmet arra, hogy szerinted milyen vastag a combod. minek?

2017. márc. 2. 21:09
 28/61 anonim ***** válasza:
82%
170cm
2017. márc. 2. 21:26
 29/61 anonim ***** válasza:
13%
Ha a szemöldökömig érne,nagyon kellene kompenzálnia,hogy mégis összejöjjek vele.Mondjuk 165 cm vagyok,úgyhogy a nagyjából velem azonos magasságtól 175 centiig nem akkora elvárás.Mindig 180+os pasijaim voltak,pedig ilyet sose vártam el.
2017. ápr. 14. 20:00
 30/61 anonim ***** válasza:
71%
Tök jó! Itt minden nő 170 fölötti. Én biztos más országban élek ,mert az utcán szembejövő nők minimum fele 170 alatti.
2017. ápr. 14. 20:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!