Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az a magasság ami alatt semmiképen nem jönnétek össze egy férfival?
Majd találsz egy kis növésű csajt, aki még nálad is alacsonyabb. Addig meg kitartást!
Vigasztaljon, hogy a dagi nők élete is pont ilyen nehéz.
Én 176cm 28 éves lány vagyok és ezelőtt két évvel mentem hozza egy nálam kb 3cm-el alacsonyabb fiúhoz. Nagyon szeretjük egymást és tervezzük a gyerekeket.
Az elején fura volt hogy alacsonyabb mint én, de már nem zavar.
Nem tudom, hogy van-e ilyen nálam. Törpenövésű (genetikai rendellenességgel született) fiú is tetszett már meg, más kérdés, hogy végül nem lett belőle semmi.
Mindenesetre úgy 165-től lefelé gondolkoznék el a dolgon. Szerintem túl tudnám rajta tenni magam, ha egyébként jól kijönnénk. Jómagam 160 vagyok és állandóan magassarkúban járok, emellett van rajtam felesleg is (ha már szóba került a téma a korábbi válaszokban).
Bár lányokat szólítottál meg, mégis válaszolok. 165 cm vagyok, és az életemre rányomta a bélyegét az alacsonyság miatt elszenvedett hátrány. Mindazonáltal 4 hosszú (sokéves) és 2 rövidebb, pár hónapos párkapcsolatom volt. Nehezen indult, aztán felfutott, harmincéves korom körül válogathattam.
Talán egy nőm volt, aki alacsonyabb volt, mint én.
Meg kellett barátkoznom a helyzettel, hogy rengeteg lány van, akire nem is gondolhatok, de maradt még elég.
Természetesen egy se volt, aki a termetem miatt szeretett volna. Nagyképűen hangzik, de a személyiségemmel tudtam közel kerülni hozzájuk. Mindet szerettem, és ezt megpróbáltam kimutatni. Az ágyban mindig igyekeztem annyit adni, amennyit csak bírtam.
még nem gondolkoztam ezen, de még pár ilyen kérdés, és...
ez olyan, mintha nőként felhívnád a figyelmet arra, hogy szerinted milyen vastag a combod. minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!