Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törölt a lány? Mikor csináltok ilyet? És miért
nem lehet megbeszélni?
Figyelt kérdés
kb. nyáron ismertem meg, de csak egy nagy társaság részeseként, tök normális volt. Azóta egy-két szót váltottunk csak. Egyszercsak törölt... semmi olyat nem irtam neki vagy osztottam meg, max. rálike-oltam egy-két képére. Megkérdeztem, mi van... letiltott.
És akkor egy nagy társaság részese vagyunk, "bármikor" összefuthatunk, most akkor ez igy jó lesz neki? Miért nem lehetett megmondani ha gond van? Ennyire unszimpatikus meg nem lehettem neki, mert akkor el se fogadta volna a jelölésemet
nem mondom meg hány éves vagyok. Csak megkérdezem mégis, mi volt ez, és figyelem a reakciókat. Majd leirom ide, jó? :)
2017. jan. 28. 16:39
12/18 anonim válasza:
Oké, várok. :D
2017. jan. 28. 16:50
13/18 anonim válasza:
Mivel nem beszéltetek, nem nagy cucc, hogy törölt. Nem mindenki gyűjt feleslegesen ismerősöket. Ahogy reagált a kérdésedre, abból meg arra következtetek, hogy ő nagy ívben sz*rik rád. Feltételezem, hogy idősebb vagy, nem egy kamasz, ennyire ne pörögd túl, ha nem akartál tőle semmit.
2017. jan. 28. 22:39
14/18 anonim válasza:
Nincs annyi gerinc benne,hogy megmondja a frankót.Ne is foglalkozz vele!
2017. jan. 28. 22:41
15/18 A kérdező kommentje:
najó, szal ma megtudtam: nem akart észrevenni, elfordult tőlem, amikor meg utána kiabáltam hogy "miért töröltél le?" (tömeg, hangzavar stb), úgy tett mint aki nem hallja. Ennyire nyiltan még nem volt tahó velem senki, legalább megtudtuk, hogy nem az én gépezetemben volt a hiba.
Egyel kevesebb embernek kell köszönni.
2017. jan. 29. 02:00
16/18 anonim válasza:
Azért te sem vagy teljesen komplett ha nem akarod elfogadni, hogy valaki nem kiváncsi rád.
2017. jan. 29. 08:32
17/18 anonim válasza:
#16: Viszont szerintem joga van megtudni, hogy miért nem kíváncsi rá a másik, főleg akkor, ha ő normálisan viselkedett a másikkal. Neten nyilván könnyebb eltűnni, és lerázni a másikat, viszont én is dühös vagyok arra, aki mondjuk indokolatlanul letilt, vagy szó nélkül eltűnik a semmiben, és kíváncsi vagyok, hogy vajon mi oka volt erre. Mert ha pl. bennem van a hiba, akkor még akár tanulhatok is az esetből, bár a mai világban kb. túlzás elvárni azt, hogy bárki akár csak virtuálisan is "eléd álljon", és közölje, hogy "bocs, de nem érdekelsz, ezért és ezért".
2017. jan. 29. 10:16
18/18 A kérdező kommentje:
utolsó, hagyjad #16-ost, szándékosan nem reagáltam rá, meg arra aki szerint a nőket szidom, nem mindenkinek megy a szövegértés
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!