Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törölt a lány? Mikor csináltok ilyet? És miért
nem lehet megbeszélni?
Figyelt kérdés
kb. nyáron ismertem meg, de csak egy nagy társaság részeseként, tök normális volt. Azóta egy-két szót váltottunk csak. Egyszercsak törölt... semmi olyat nem irtam neki vagy osztottam meg, max. rálike-oltam egy-két képére. Megkérdeztem, mi van... letiltott.
És akkor egy nagy társaság részese vagyunk, "bármikor" összefuthatunk, most akkor ez igy jó lesz neki? Miért nem lehetett megmondani ha gond van? Ennyire unszimpatikus meg nem lehettem neki, mert akkor el se fogadta volna a jelölésemet
Érdekes, mert pontosan ugyanezzel a társasággal már volt ugyan ilyen, egy másik lánnyal... de azzal meg ilyen 2 éve ismertük egymást. Én csak egy ":D" írtam egyik állapotához, jó elismerem hogy a héten negyedszerre kommenteltem. Kész, szó nélkül tiltott!
És 30-asok vagyunk átlagban.
2017. jan. 28. 11:47
3/18 anonim válasza:
A nők nagy része irracionális, logikátlan. Senki se mondjon olyat, hogy női logika, mert az egy paradoxon.
2017. jan. 28. 11:49
4/18 anonim válasza:
Kapaszkodj meg - talán azért, mert nem beszélgettek egymással, nem tartjátok a kapcsolatot. Én is rendszeresen tisztogatom az ismerőslistám, ha egy éve nem beszéltünk és nem vagyunk egymás életében, akkor törlöm, mert egyszerűen semmi értelme annak, hogy rálássunk egymás életére valakivel, akivel tulajdonképpen nem is vagyunk kíváncsiak egymásra. Ha ezek után számon kérted, akkor nem csodálom, hogy letiltott, bár szó nélkül ez elég bunkó dolog.
2017. jan. 28. 11:50
5/18 A kérdező kommentje:
utolsó: egyrészt ő sem irt nekem, másrészt alig ismertük egymást, másrészt ezen alapon kivághatná az ismerősei felét is. És az miért számonkérés, hogy "szia, hát te miért töröltél le?" Aztán meg letilt, mint valami ellenséget??
2017. jan. 28. 11:57
6/18 anonim válasza:
Én is töröltem már srácot az ismerőseim közül.
Ismerkedtünk..., nem úgy jött össze az ismerkedés ahogy kellett volna. És nem láttam értelmet annak, hogy továbbra is az ismerőseim között legyen!
2017. jan. 28. 11:58
7/18 anonim válasza:
Én is most töröltem több mint 50 embert az ismerőseim körül, mert nem álltam hozzájuk olyan közel, hogy innentől meg akarjam osztani az életemet + az övékre sem voltam kíváncsi.
Nem kell mindent annyira magadra venni és a nőket szidni.
Nem voltatok közel egymáshoz, letörölt stb, sztori vége lépj tovább :)
2017. jan. 28. 13:15
8/18 anonim válasza:
Na, a női különítmény jól megaszondta neked, hogy csak és kizárólag te lehetsz a hibás, vagy azért, mert TE nem foglalkoztál a csajjal eleget (más kérdés, hogy Ő is írhatott volna neked), vagy azért, mert neked jogosan esik rosszul, hogy szó nélkül törölt, és még őt kellene sajnálnod vagy megértened, mert ha nem így teszel, akkor kapásból nőgyűlölővé avanzsálsz... Az a baj, hogy az emberek jelentős részéből hiányzik a kommunikációra való képesség és a tisztességes hozzáállás. Nekem is van sok ismerősöm fb-on is, akivel nem tartjuk a kapcsolatot, attól még nem törlök senkit, ha nem vagyok rá kíváncsi, akkor pl. ott van a "követem" gomb, beállítom, hogy nem követem, oszt' jónapot, attól még ott lehet az ismerőseim között.
2017. jan. 28. 13:56
9/18 anonim válasza:
Mert nem szeretett volna veled tovább kapcsolatot tartani. Kész. Nem kell magadra venni, valószínűleg valami van az életében, ami miatt nem kíváncsi másokra. Az is lehet, hogy barátja lett, ezért nem akar más pasival beszélgetni, főleg akkor, ha nem is vagytok közel egymáshoz.
2017. jan. 28. 14:11
10/18 anonim válasza:
Kérdező, te hány éves vagy? Csak érdekel.
Ha összefuttok, akkor mi van? Ha nagy a társaság, ott elfér. Én nem kattognék ezen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!