Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hallom szüleimet, miközben csinálják!?
figyel én 12-évesen rajta kaptam a szüleimet de ök nem vették észre hogy rájuk nyitottam. Ez az érzés semmivel nem összehasonlítható így tudom mondani hogy átérzem mit érzel most. Én megpróbáltam nem rá gondolni.
A tanácsom: Ha még1szer hallod őket akkor űlj le apuddal megbeszélni . vele könnyeben fog menni. És hát végülis miatta hangosak:) Amikor beszélsz majd vele legyél lényegre törő iszonyat sz@rul fogja magát érezni többet elő nemfog fordulni tuti:)
vigyélhaza egy pasit és egész este csináljátok, de jó hangosan ám hogy aztám majd a szüleid szóljanak neked h vegyétek lejjebb a hangerőt :D
aztán lehet mondani hogy bocsi de ha ti sem , mi sem XD
nah jó sztem elég az is hogyha leültök és megbeszélitek normálisan és nemcsak poénosan...
Sztem ne szólj nekik,nem hogy örülnél,hogy szeretik egymást,kicsi vagy még,de tudhatnád,hogy a szex az öröm kifejezése,és ha otthon se élheti ki magát az ember akkor hol könyörgöm.Ne figyelj oda,tegyél fel vmi zenét,vagy olvass,meditálj.Ne akard,hogy rosszul érezzék magukat,ez eléggé önzőség a részedről sztem.Majd rájössz,hogy milyen amikor elengeded magad,ne akard,hogy görcsöljenek,mert az sose jó,hidd el tapasztalatból beszélek.
Én is rajtakaptam szüleimet 4-5-6-7 éves koromban,de úgy hogy abba szobában aludtam ahol ők,és ők meg mellettem,de tudtam mi a dörgés,és kussba maradtam,mert már akkor levágtam,hogy a szex az egy jó dolog két felnőtt között.
Te is megérthetnéd ennyi idősen már.
22F
halgass hangosan zenét(ne fülesen)
rakd be a blahblahblaht és akkor majd ugyis veszik a lapot meg not in the back of my car stbstbstb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!