Mit csináljak, hogy ne szégyelljem a szüleimet?
Biztos sokan elítéltek ezért,és higgyétek el,hogy minden erőmmel azon vagyok,hogy változtassak rajta,de nem megy.Már elég idősek,nővérem 40 éves én viszont 2 vagyok.Eleve nem úgy élünk mint azok akiknek fiatalabbak a szülei,anyum egyfolytában pukizik,büfög és lejárat mindenki előtt.Hihetetlenül magas nyávogós hangon beszél,és hiába mondom neki,hogy változtasson nem akar.Ráadásul igénytelen magára is és a környezetére is.
Apám meg az örök okos aki mindenkinél mindent tud és ezt nem is titkolja.
Hú,te biztosan maga vagy a tökély,azért vagy ilyen kritikus a szüleiddel!Ilyenek és kész,mindenkinek vannak hibái (vagy csak vélt hibái?)...
Inkább próbálj ne foglalkozni ezekkel a kreált problémákkal.
Nem kamu amúgy.Kicsit olyan szagú... :)
Hopp lemaradt a kérdőjel.
Tehát nem kamu?
Mostanában olyan gyanakvó vagyok.
a faxom kivan már ezzel a kamuzással, mi a francot tudtok ezzen élvezni, ha kamu szerinted akkor ne válaszoljál oszt csönd, miért kell ezen élvezkedni hogy kamu vagy sem. Ha kamu akkor is a véleményre kiváncsi hogy ki mit mond... -.-"
Am. pedig, a kérdező érthető hogy szégyeli a szülleit nem tudom a sok okos mit szólna, ha anyád fingana meg büfögne trásaságban apád meg kioktatná albert einsteint is fizikából, mert a hülye kis bolodon a faszt beszél itt minden féle e=m*c^2 ről, mikor ilyen csak az ő hülye meséiben. van.
AM. kedves kérdező nem igen tudsz mit tenni már nem fognak megváltozni el kell viselni őket és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!