Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alakra tetszik nektek? Ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakra tetszik nektek? Ha nem akkor min lenne érdemes változtatni?

Figyelt kérdés

[link]

Nők és férfiak válaszára ugyanúgy kíváncsi lennék.

2017. jan. 27. 13:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Majd ha 40 évesen is ilyen lesz, akkor az már valami 😃 ez egy teljesen normális alak, sokkal jobb nem lehet, max ha úgy sportolnál, figyelnél étrendre, akkor lapos lehetne a hasad, de ez már lényegtelen. A lényeg az, hogy ebben a testben méltán érezheted jól magad! :)

Szvsz hosszú haj jól állna.

2017. jan. 27. 14:46
 12/22 anonim ***** válasza:

10: Én vagyok 56 kg és 162 centi, de ennél jóval nagyobb melleim vannak, és kissé combosabb vagyok, és nagyon karcsú derekam van, de nagyobb hasam! Max 51-52 kg, és úgy kb. 162-164 centi. Bocsika kérdező, ha tévednék!

Amúgy én irigylem az ilyen kis mellű lányokat, mint amilyen Te is vagy :) Nekem tinikoromban már 70F-es melltartó kellett sajna! :(

2017. jan. 27. 15:25
 13/22 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs a fenékkel és a cicivel, bár én ledolgoznám még azt a kis pocakot.
2017. jan. 27. 16:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Szeretem a kislányos csajokat, de ez már olyan, hogy bűntudatom lenne veled szexelni. Nincs popsi, nincs semmi kerekded, nőies idom. Bocsi.
2017. jan. 27. 16:32
 15/22 anonim ***** válasza:
12-es! Nekem inkább te lennél a zsánerem! A képen lévő lány nekem túl vékony, talán eddzéssel és egyéb sporttal lehetne rajta formálni. Na meg a hosszabb haj is jobban bejön. 37F
2017. jan. 27. 16:50
 16/22 anonim ***** válasza:
Jóféle kislányos, de azért nőies alak, nincs vele semmi különösebb gond. A még nőiesebb alak vadítóbb, de az a genetikától függ, nem lehet változtatni.
2017. jan. 27. 17:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Rémes ez a fiús haj neki. Illetve lapos a feneke. Ezeket leszámítva, szódával elmegy. :D
2017. jan. 27. 19:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Fiús haj eléggé gázos. Has lehetne laposabb is, de még elmegy, illetve a fenék elég laposka. Eljárhatnál konditerembe kicsit erősödni.
2017. jan. 27. 20:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Ki ez a kisfiu ? :/
2017. jan. 27. 20:51
 20/22 anonim ***** válasza:

Ajjajj, nincs ott pedomaci valamelyik ágy alatt? :D

Kicsit sem jön be, bocs, egy általános iskolás kisgyermeknek tűnik. Weird.

2017. jan. 27. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!