Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa nézni a párunkat miközben alszik?
Figyelt kérdés
Én néha nézem, mert olyankor olyan szép. Ez nagyon beteges?2017. jan. 26. 19:05
1/7 anonim válasza:
Honnan jönnek ezek a kérdések? o.O
Este felkapcsolom a villanyt, hogy lássak. Ez beteges?
2/7 anonim válasza:
Attól még gyönyörködhettél volna tovább benne, hogy nem írod ki ezt a kérdést wazzeeee :)
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem furcsa, inkább aranyos. Azt jelképezi, hogy nagyon szereted. Valószínűleg ő is szokott figyelni téged alvás közben.☺
18/L
4/7 anonim válasza:
:D
Az alvó ember szerintem ronda. Az izomtónus oda, így elfolyik kicsit az arca stb.
ha neked ez jó, és ameddig nem válik fétissé..háát, tessék :D
5/7 anonim válasza:
Utolso egy vekony embernel nem jelentos ez a valtozas viszont kisimulnak a rancok. Olyan bekea. En csak egyszer neztem alvas kozben a ferjem mert mindig o kel elobb 😀 de cuki volt.
6/7 anonim válasza:
Lehet nem mindennapi, de nem beteges, inkább aranyos :)
7/7 anonim válasza:
Ferjem is szokott nezni, en is Ot. Kisfius olyankor. Cuki. Csak az a baj, hogy nem birom ki, hogy ne adjak neki puszit igy felebred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!